Vandaag verschenen: Storm and Fury

09-02-2021

Vandaag is eindelijk Storm and Fury, het eerste deel van The Harbringer-serie, van Jennifer L. Armentrout uitgekomen bij Uitgeverij Zomer & Keuning!

Storm and Fury

The Harbringer #1

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

'Storm and Fury' is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

Blogtour

Veel van jullie waren super enthousiast vanwege de Dark Elements-serie en jullie stonden dan ook te popelen om de spin-off Harbinger-serie. Je aanvragen zijn gehoord, want het is eindelijk zo ver! Op 26 januari 2021 verschijnt Storm and Fury, deel 1 in deze bloedstollende serie over wachters en demonen. Ga jij mee met onze bloggers tijdens dit spannende avontuur?

 Klik op onderstaande afbeelding om de blogtour te volgen.

>