Raak me. Niet.-serie

De Raak me. Niet. serie is de eerste serie van Duitse auteur Laura Kneidl die naar het Nederlands vertaald is. Als uitgeverij zijn we er bij Zomer & Keuning enorm trots op dat we jullie deze twee meeslepende boeken kunnen bieden.

Raak me. Niet.

Raak me. Niet. van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Verlies me. Niet.

Na de grote cliffhanger in Raak me. Niet. gaat Laura Kneidl in het tweede deel van de serie, Verlies me. Niet., meteen verder met het verhaal van Sage en Luca. Sage is nooit echt gelukkig geweest, tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, én voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden en stort haar wereld in. Ze durft Luca niet in vertrouwen te nemen en neemt steeds meer afstand van hem. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Maar Luca geeft niet zo snel op...

Laura Kneidl

Laura Kneidl schrijft romans over alledaagse uitdagingen, fantasiewerelden en de liefde. Ze werd in 1990 in Erlangen geboren en studeerde Bibliotheek- en informatiebeheer in Stuttgart. Geïnspireerd door haar lievelingsboeken begon ze in 2009 aan haar eerste roman. Na een lang verblijf in Schotland woont de schrijfster nu in Leipzig, waar haar woning en haar bibliotheek zich bevinden. Ze besteedt veel tijd op Instagram en praat daar graag met haar lezers.

Haar eerste twee boeken die vertaald zijn in het Nederlands Raak me. Niet. (Berühre mich. Nicht.) en Verlies me. Niet. (Verliere mich. Nicht.) stonden beiden op de SPIEGEL-bestsellerlijst en er zijn al meer dan 220.000 Duitse exemplaren verkocht.

Raak me. Niet. blogtour

Op 28 april, de dag waarop Raak me. Niet. verschijnt, gaat de blogtour voor het eerste boek in dit meeslepende tweeluik van start. Tien dagen lang kun je bij onze fantastische bloggers volgen wat zij van dit eerste vertaalde boek van Laura Kneidl vinden!

Verlies me. Niet. blogtour

Na de intense cliffhanger van Raak me. Niet. konden wij niet wachten om dit tweeluik van Laura Kneidl verder te lezen en onze bloggers ook niet! Vanaf 26 mei gaan onze bloggers weer enthousiast aan de slag met het schrijven van blogs over dit slotdeel.

>