Aankondiging leesclub #5: Ik hou je vast

28-10-2020

Een nieuwe maand betekent dat het weer tijd is voor een nieuw boek voor onze Z&K Leesclub. In november lezen we samen Ik hou je vast van Marina Folkers. Ik hou je vast is een aangrijpende feelgoodroman over een heftig thema en volgt Millie en Ethan.

Ik hou je vast

Millie woont in Londen, waar ze een appartement deelt met haar beste vriendin en werkt voor The Guardian. Een relatie heeft ze niet, maar verder heeft ze een leuk leven. Eén keer per jaar, op haar verjaardag, staat ze zichzelf toe terug te denken aan Ethan, de man die haar hart gebroken heeft. Millie zit met te veel vragen om hem helemaal los te kunnen laten. Als ze voor haar werk een artikel mag schrijven over een bedrijf waar Ethan werkt, denkt ze dat dit de manier is om weer met hem in contact te komen. Maar Ethan doet net alsof hij haar niet kent...

Benieuwd geworden naar Ik hou je vast? Lees dan hier de eerste twee hoofdstukken! 

Vanaf 5 november komt er elke week hier een blog online over het boek. Tijdens de leesclub voor Hij die vasthoudt gingen de blogs en vragen minder over de inhoud van het boek en meer om de leeservaring. Dit willen we tijdens deze leesclub ook weer doorzetten.

Daarnaast gaan we tijdens deze leesclub de vaste leespagina’s loslaten. Een aantal van jullie zal het boek namelijk al gelezen hebben en een aantal wil liever in zijn of haar eigen tempo lezen. Iedereen kan zo aanhaken bij de leesclub wanneer die dat wilt! Zien we je op 5 november?

>