Z&K Leesclub #16: ‘Misverstand in the urban jungle’ 3

02-02-2022

Hallo lieve lezers,

Het is alweer tijd voor de derde post van deze leesclub! Hoe vinden jullie het tot nu toe? Ik hoop dat jullie het leuk vinden om Misverstand in the urban jungle met elkaar te bespreken! Vandaag wil ik het hebben over de personages uit het boek, met name over Amelia en Tristan.

Het leven van hoofdpersoon Amelia ondergaat veel veranderingen in korte tijd. Hoe vonden jullie dat zij met die veranderingen omging? Hoe ervaarden jullie Amelia als hoofdpersoon? Tristan was ook zeker een interessant personage! Wat vonden jullie van zijn relatie met Amelia? Met welk personage voelde je het meeste een band en waarom? Hoe vond je dat de personages zich ontwikkelden? Ben je van mening veranderd over bepaalde personages naarmate je verder las in het boek?

Zelf vond ik dat de personages erg levendig en herkenbaar waren. Het begin van het boek maakt duidelijk dat Amelia niet altijd even makkelijk is, maar we leren haar beter kennen naarmate het verhaal vordert. Ik vond dat het boek goed aantoonde hoe moeilijk het voor haar was om zwanger te raken op haar zestiende en ik vond het heel dapper van Amelia dat ze het aandurfde om het heft in eigen hand te nemen en naar Amsterdam te verhuizen. En de mensen die ze daar ontmoette waren ook erg leuk om over te lezen!

Tot zaterdag, dan gaan we het hebben over het plot van Misverstand in the urban jungle!

Liefs,
Michelle


Heb jij Misverstand in the urban jungle nog niet in huis?


Laat hier jouw reactie achter! 

>