Z&K Leesclub #16: ‘Misverstand in the urban jungle’ 2

29-01-2022

Hallo lieve lezers,

Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat jullie ondertussen allemaal Misverstand in the urban jungle hebben kunnen uitlezen. Vandaag wil ik het met jullie hebben over de setting van Misverstand in the urban jungle, aangezien dit heel belangrijk is voor het verhaal! Hoofdpersoon Amelia verhuist van een klein dorpje naar de grote stad en dit is een grote stap voor haar.

Wat heeft jullie voorkeur om te wonen? Een klein dorpje in de Achterhoek of een grote stad zoals Amsterdam? Beiden hebben zowel hun voor- en nadelen, maar zelf vind ik het toch wel heel leuk om in de stad te zijn. Clubs, restaurants, winkels, musea; zo veel om te doen en zo veel om te zien! Toch vind ik het ook altijd leuk om verschillende settings te zien in een boek en deze settings vanuit verschillende perspectieven te beleven.  

Hoe vinden jullie dat Misverstand in the urban jungle het stadsleven heeft beschreven? Werd je er enthousiast van? Ik kan me voorstellen dat na het lezen van dit boek het wel heel aanlokkelijk is om een tripje naar Amsterdam te plannen!

Tot zaterdag!

Liefs, Michelle


Heb jij Misverstand in the urban jungle nog niet in huis?


Laat hieronder jouw reactie achter! 

>