Z&K Leesclub #4: ‘Hij die vasthoudt’ – Blog 1

08-10-2020

Hallo lieve lezers,

We zijn alweer bij het laatste boek in de Long Acre-serie van Roni Loren aanbeland, wat gaat de tijd snel he? Als jullie de andere blogs van de vorige leesclubs een beetje hebben gevolgd dan weten jullie ondertussen wel dat Kincaid mijn favoriete personage uit deze serie is. Ik kon dus ook niet wachten om ein-de-lijk te beginnen met deel 4, Hij die vasthoudt, die volledig in het teken staat van Kincaid!

Deze leesclub gaan we het toch weer een beetje anders doen dan de vorige keer. Aangezien we allemaal het boek aan het lezen zijn, hoeven we niet zo diep in te gaan op de inhoud en wil ik jullie meer vragen naar jullie leeservaringen en dat soort dingen. Ik zal mijn antwoorden in de blog toelichten. Ik denk dat we daar allemaal wat meer aan hebben, denken jullie niet?

Dat we het minder over de inhoud hebben, betekent echter niet dat dit een spoilervrije zone is, dus wees gewaarschuwd: de komende tekst en reacties kunnen spoilers bevatten!

In de vorige blog vroeg ik naar jullie verwachtingen. Hoe kijken jullie er nu tegen aan nu je een stukje gelezen hebt? Zijn je verwachtingen al een beetje uitgekomen?

Ik ben normaal niet iemand die verwachtingen heeft bij een boek, omdat ik nooit de beschrijving lees. Dat had ik bij dit deel ook niet gedaan. Het enige dat ik wist, is dat het verhaal van Kincaid zou zijn. Mijn verwachtingen waren dat Kincaid weer lekker zichzelf zou zijn en dat de romance vanaf de eerste ontmoeting met Ashton vanaf het papier zou spatten. Nou, Kincaid zou Kincaid niet zijn als haar eerste ontmoeting met Ashton half naakt zou zijn, dus ik heb weer heerlijk gelachen om die scène.

Nu we in het vierde boek van Roni Loren bezig zijn, zijn we uiteraard bekend geraakt met haar schrijfstijl. Wat vinden jullie ervan? Wat vond je goed of juist minder goed?

Ik vind Loren een fijne schrijfstijl hebben. Haar boeken lezen ontzettend lekker weg en je zoeft er, ondanks het heftige thema, toch zo doorheen.

En dan de laatste vraag van vandaag: wat vinden jullie van Kincaid en Ashton? Kincaid kennen we natuurlijk al, maar Ashton nog niet. Wat vinden jullie van hem? Wie is je favoriete personage en waarom?

Nou, ik denk dat iedereen mijn antwoord op deze vragen wel weet haha. Kincaid is al vanaf boek 1 mijn favoriete personage en ondanks alle knappe mannen die we gaandeweg hebben ontmoet, is dat niet veranderd. Over knappe mannen gesproken; ik vind Ashton ook een geweldig personage. Van alle mannen is hij denk ik wel mijn favoriet. Ik bedoel nerdy, sexy én hij leest? Ik ben verkocht! 😛

Voor nu wens ik jullie veel leesplezier en ik zie jullie volgende week weer bij de volgende blog!

Liefs,

Véronique


Heb jij Hij die vasthoudt nog niet in huis?


Laat hieronder je reactie achter

>