Z&K Leesclub #4: ‘Hij die vasthoudt’ – blog 4

29-10-2020

Hallo lieve lezers,

Het is zo ver: het einde van de Long Acre-serie. De afgelopen week hebben we de laatste hoofdstukken van Hij die vasthoudt gelezen en ik moet eerlijk toegeven dat ik wel een beetje verdrietig ben. Ondanks de heftige thema’s en dramatische momenten, heb ik elke bladzijde genoten van deze prachtige serie en de bijzondere personages. De Long Acre-serie is er eentje die me zeker bij zal blijven!

Voor je verder leest, moet ik je waarschuwen voor spoilers. Als je dit leest, en het boek nog niet (helemaal) gelezen hebt, kan het zijn dat je spoilers zult krijgen!

Vandaag wil ik het met jullie hebben over iets waarover we het allemaal eens zullen zijn dat het een grote rol speelt in Hij die vasthoudt: romantiek en erotiek.

We hebben gelezen hoe Kincaid en Ashton vroeger beste vrienden waren en hoe Kincaid halsoverkop verliefd was op Graham. Maar we lazen ook hoe Ashton heimelijk verliefd was op Kincaid en dit toentertijd nooit heeft geuit. Daar is in de tussentijd wel wat verandering in gekomen en we kunnen wel stellen dat ze nu allebei heel erg op de hoogte zijn van de gevoelens die ze voor elkaar hebben.

Mijn vraag aan jullie vandaag is: hoe vond je het verloop van de romantiek in dit verhaal? Wat vond je van de romantische en erotische momenten tussen Kincaid en Ashton? Voegde deze scènes iets toe aan het verhaal? Had je er meer van willen lezen of juist minder?

Ik ben benieuwd wat jullie van dit laatste deel in de Long Acre-serie vinden. Zijn jullie verwachtingen uitgekomen voor dit boek en deze serie? Wat was jullie favoriete deel?

En als laatste heb ik nog een superleuk nieuwtje voor alle Long Acre-fans! Op social media hebben we de vraag al vaak voorbij zien komen toen onze bloggers met hun prachtige gedrukte vooruitexemplaren pronkten, en nu kan ik het eindelijk bekendmaken! Op dinsdag 2 februari verschijnen alle vier de delen uit de Long Acre-serie ook als paperback! Ze zullen €15 per stuk gaan kosten. Op dit moment zijn ze nog niet te bestellen, maar hou onze social media in de gaten, daar zullen we het bekend maken zodra ze te bestellen zijn.

Ik hoop dat jullie net zoveel van deze aangrijpende serie hebben genoten als ik! Bedankt allemaal weer voor het meedoen met deze Leesclub en tot de volgende!

Liefs,

Véronique


Heb jij Hij die vasthoudt nog niet in huis?


Laat hieronder een reactie achter

>