Z&K Leesclub #4: ‘Hij die vasthoudt’ – Leesschema

01-10-2020

Lieve allemaal,

Wauw, wat gaat de tijd snel he! Het is ondertussen 1 oktober. Het laatste kwartaal van 2020 is ingegaan. Ik heb helemaal niet het gevoel dat we er al 9 maanden op hebben zitten, jullie? 1 oktober betekent niet alleen het laatste kwartaal van 2020, het betekent ook dat het laatste deel uit de Long Acre-serie van Roni Loren uitkomt! Hij die vasthoudt is vandaag verschenen en ik kan niet wachten om dit boek samen met jullie te gaan lezen!

Hij die vasthoudt

Ashton had beloofd om nooit meer terug te keren naar Long Acre na de schietpartij, maar dat loopt anders. Als hij weer aankomt in zijn oude woonplaats komt hij zijn beste vriendin Kincaid tegen. Jaren geleden liet hij haar achter. Hoe kan zij hem ooit vergeven?

Kincaid heeft de dood van haar vriendje nooit kunnen accepteren. Waarom overleefde zij de schietpartij wel en hij niet? Ze probeert haar leven weer rustig op te pakken, maar dan staat haar beste vriend Ash na jaren opeens weer voor haar neus.

Leesschema

We doen het tijdens deze leesclub hetzelfde als tijdens de vorige. Ook dit boek heb ik opgedeeld in 4 stukken van ongeveer 100 bladzijdes per keer. Nu lijkt 100 bladzijdes in één keer misschien heel veel, maar niet gevreesd; je hebt voor elk stuk een week de tijd! Dat moet te doen zijn toch? Ook deze keer zullen de blogs niet een al te grote samenvatting bevatten en meer gefocust zijn op discussievragen.

Het leesschema van deze leesclub ziet er als volgt uit:

8 oktober: Proloog – hoofdstuk 7
15 oktober: Hoofdstuk 8 – hoofdstuk 15
22 oktober: Hoofdstuk 16 – hoofdstuk 21
29 oktober: Hoofdstuk 22 – epiloog

  • Wat vinden jullie van de cover van dit laatste deel uit de serie?
  • Hoe kijk jij uit naar dit laatste deel?
  • Wat verwacht en hoop je voor het verhaal van Kincaid en Ash?

Omdat dit vierde deel uit de Long Acre-serie over mijn favoriete personage Kincaid gaat, kan ik in ieder geval niet wachten om dit boek te gaan lezen! Doe jij ook mee? Meld je dan aan voor ons Facebook-event!

Voor nu wens ik jullie alvast heel veel leesplezier met lezen en tot 8 oktober!

Liefs,
Véronique


Heb jij Hij die vasthoudt nog niet in huis?


Laat hieronder jouw reactie achter

>