Z&K Leesclub #5: ‘Ik hou je vast’ – blog 4

15-11-2020

Hallo lieve lezers,

Het is vandaag de vierde dag in de Leesclub voor Ik hou je vast van Marina Folkers. Hoe ver zijn jullie ondertussen? Heb je het boek al uit of ben je nog lekker aan het lezen? Zodra ik eenmaal begonnen was, kon ik het boek in ieder geval niet meer wegleggen.

Vandaag wil ik het met jullie hebben over de opbouw van het verhaal en de liefde van onze hoofdpersonen. Omdat we vandaag weer wat dieper op de inhoud ingaan, wil ik je waarschuwen voor spoilers die in de blog en in de reacties voor kunnen komen!

Aller eerst de opbouw van het verhaal. Wat vinden jullie daarvan? Hoe ervaren jullie die? Vinden jullie de opbouw logisch, prettig en passend bij het verhaal? Of hadden jullie het juist liever anders gezien? Wat vind je er fijn aan of wat stoort je juist?

En dan als tweede: het boek blijft een feelgoodroman, dus dan moeten we het ook hebben over liefde en romantiek. Dat liefde, in welke vorm dan ook, een grote rol speelt in dit boek, hoeft denk ik niemand uit te leggen, maar hoe heb jij deze liefde ervaren? Ethan is echt niet altijd even aardig tegen Millie, maar dat komt denk ik niet voor uit haatgevoelens. Hoe vinden jullie dat Ethan Millie behandelt? En hoe behandelt Millie Ethan? Snappen jullie hoe onze hoofdpersonen tegen elkaar doen? Past dit bij het verhaal? Of had je het toch liever anders gezien?

Donderdag ben ik bij jullie terug met de allerlaatste blog over Ik hou je vast. Tot dan!

Liefs,

Véronique


Heb jij Ik hou je vast nog niet in huis?


Laat hieronder een reactie achter

>