Z&K Leesclub #5: ‘Ik hou je vast’ – blog 5

19-11-2020

Hallo lieve lezers,

Wat zijn alweer bij het einde van de leesclub van Ik hou je vast aanbeland. Heb je het boek nog niet uit? Dat geeft helemaal niks, je kunt alle andere blogs nog rustig op je eigen tempo teruglezen en reageren op de vragen en de reacties van anderen. Zoals altijd wil ik je wel waarschuwen voor eventuele spoilers die in deze blog en de reacties kunnen volgen!

De leesclub is voorbij, het boek is uit, Millie en Ethans verhaal is afgelopen. Als je nu terugkijkt op je verwachtingen, zijn deze dan uitkomen? In welke zin wel en in welke zin niet? Had je van te voren verwacht dat Ik hou je vast over zo’n heftig thema zou gaan? Hoe vind het hele verhaal bij dit thema aansluiten?

En als laatste wil ik het vandaag nog hebben met jullie over de boodschap van dit boek. Welke boodschap denk je dat Marina met Ik hou je vast aan de lezer wil meegeven? Is ze daarin geslaagd?

Ik hoop dat jullie Ik hou je vast net zo prachtig vonden als ik en dat jullie genoten hebben van het lezen. Omdat we in december een andere superleuke verrassing voor jullie hebben, doen we die maand even geen Leesclub. Eind januari zijn we weer terug met Blauwdruk van geluk van Petra Kruijt. Zie ik jullie dan weer?

Liefs,

Véronique


Heb jij Ik hou je vast nog niet in huis?


Laat hieronder een reactie achter

>