Z&K Leesclub #11: ‘Alles wat ze aanraakt’ 1

05-06-2021

Hoi lieve lezer,

Deze leesclub voor Alles wat ze aanraakt is de eerste leesclub die we organiseren voor een fantasyboek. We hebben buiten de boeken van Jennifer L. Armentrout geen fantasy in ons fonds en daarom wilde ik vandaag graag met jullie spreken over dit genre.

Lees jij graag fantasy? Of is Alles wat ze aanraakt jouw eerste ervaring met fantasy? Heb je al eens eerder een fantasy van Jennifer L. Armentrout gelezen?

Alles wat ze aanraakt valt onder het subgenre urban fantasy. Dat houdt in dat er fantasyelementen zijn toegevoegd aan de hedendaagse maatschappij. Wat vind je daarvan? En als je vaker fantasy leest: hoe sta jij tegenover deze vorm van fantasy? Is er een ander subgenre dat je leuker vindt?

Zoals ik al zei, hebben we buiten de boeken van Jennifer geen andere fantasy in ons fonds. Vind je dat een gemis? Zou je graag mee fantasy bij ons zien? Van welke auteur(s)? Of vind je alleen Jennifer L. Armentrout wel genoeg?

Persoonlijk lees ik heel graag fantasy. Het is op dit moment mijn favoriete genre. Mijn boekenkast staat dan ook vol met dikke, glimmende hardcovers, want een van de grootste voordelen van fantasyboeken vind ik dat ze er altijd zo ontzettend prachtig uitzien!

Ik ben benieuwd hoe jij tegenover dit genre staat en kijk uit naar je reactie!

Liefs,

Véronique


Heb jij Alles wat ze aanraakt nog niet in huis?


Laat hieronder jouw reactie achter

>