Z&K Leesclub #11: ‘Alles wat ze aanraakt’ 2

09-06-2021

Hoi lieve lezer,

Fijne woensdag! Het is weer tijd voor een nieuwe blog en een nieuwe discussie in de Z&K Leesclub voor Alles wat ze aanraakt van Jennifer L. Armentrout. Vandaag wil ik het met jullie hebben over de personages die een hoofd- of bijrol spelen in dit spannende sprookje.

De hoofdpersoon is uiteraard Ember. Ze bezit speciale krachten waar ze pas sinds twee jaar “last” van heeft. Ten minste, zij vindt dat ze er last van heeft, maar dat komt mede doordat ze ze niet onder controle heeft. Wat vind je van Ember? Hoe gaat zij om met de situaties waar ze in zit, met de mensen om haar heen en uiteraard met haar krachten?

Dan is er Hayden. Hij bezit ook speciale krachten en wil een vriend zijn voor Ember. Hoe kijk je tegen hem aan? Wat vind je leuk aan zijn personage en wat vind je minder leuk?

Verder zijn er nog een hoop bijpersonages, denk bijvoorbeeld aan Embers zusje Olivia, hun moeder, de mensen in het huis van Mr. Cromwell waar Ember en Olivia naartoe gebracht worden en uiteraard Embers docent. Welke rol spelen deze personages zich in het verhaal en hoe verhouden ze zich tot Ember?

Met welk personage voelde je je het meest verbonden? Was er iemand waar je bevriend mee zou willen zijn?

Er is heel wat te zeggen over alle personages die voorbijkomen in Alles wat ze aanraakt, omdat het er zoveel zijn en ze allemaal een grote rol spelen. Ik ben benieuwd wat jij vindt van al deze mensen in het verhaal.

Tot zaterdag!

Liefs,

Véronique


Heb jij Alles wat ze aanraakt nog niet in huis?


Laat hieronder jouw reactie achter

>