Z&K Leesclub #11: ‘Alles wat ze aanraakt’ 5

19-06-2021

Hoi lieve lezer,

We zijn alweer bij de allerlaatste dag van de leesclub aanbeland. Wat gaat de tijd toch altijd snel! Maar dat is uiteraard wel vaker als je het naar je zin hebt. Ik hoop dat jij net zoveel plezier hebt beleefd aan deze leesclub en het lezen van het boek als ik. Vandaag wil ik met je terugblikken op je verwachtingen en de emoties die je tijdens het lezen had.

Als je terugkijkt naar je verwachtingen die je voorafgaand aan het lezen had, in hoeverre zijn deze uitgekomen? Heeft Alles wat ze aanraakt je verrast of juist teleurgesteld?

Als je al eerder fantasy hebt gelezen, hoe verhoudt Alles wat ze aanraakt dan tot andere boeken binnen het genre? En tot de andere fantasyboeken van Jennifer L. Armentrout?

Als je nog nooit eerder fantasy hebt gelezen, hoe vond je je eerste boek in dit nieuwe genre? Denk je dat je vaker fantasyboeken zult gaan lezen?

Wat ging er door je heen tijdens het lezen van Alles wat ze aanraakt? Voelde je de spanning van Ember tijdens het achterhalen wie het op haar gemunt heeft? Of misschien juist de aantrekking tussen Ember en Hayden?

Ik ben benieuwd hoe jij dit boek hebt ervaren! Ik hoop dat je genoten hebt van Alles wat ze aanraakt en dat je met plezier hebt meegedaan aan de leesclub! Als je van een exemplaar hebt gekregen, vergeet dan niet om een recensie te schrijven bij het boek! Als je met je eigen exemplaar hebt meegedaan, vinden we het uiteraard ook fijn als je een recensie wilt achterlaten!

Bedankt allemaal voor het meedoen en tot de volgende leesclub!

Liefs,
Véronique


Heb jij Alles wat ze aanraakt nog niet in huis?


Laat hieronder jouw reactie actie

>