Z&K Leesclub #11: ‘Alles wat ze aanraakt’

06-05-2021

Hallo lieve lezer,

Vandaag zijn we er weer met een aankondiging voor een nieuwe leesclub! Wij beleven superveel plezier aan deze leesclubs en we hopen jij ook. Het volgende boek dat we gaan lezen is Alles wat ze aanraakt van Jennifer L. Armentrout. Dit is een toffe fantasy en de eerste leesclubs die we dit jaar organiseren voor een vertaald boek. Deze leesclub hebben we weer 8 exemplaren beschikbaar voor fanatieke lezers die graag willen deelnemen aan de leesclub, maar uiteraard kan je ook met je eigen exemplaar aanhaken!

Alles wat ze aanraakt

Doodgaan is kut – daar weet Ember McWilliams alles van. Na een noodlottig auto-ongeval heeft haar zusje haar teruggehaald, maar niet zoals het vroeger was. Alles wat Ember aanraakt, gaat dood. Dus leeft ze volgens een no-touch policy voor alles wat leeft. Dus ook jongens. Dan ontmoet ze Hayden. Hij zegt dat haar vloek een gave is en dat hij haar kan helpen die onder controle te krijgen. Het blijkt dat ze daar heel wat voor over moet hebben, maar dat heeft ze ook. Ze zou er alles voor geven om weer eens haar zusje te mogen knuffelen. En zoenen met Hayden, dat zou ze ook best graag willen…

De leesclub

De leesclub voor Alles wat ze aanraakt loopt van zaterdag 5 juni t/m zaterdag 19 juni. Elke zaterdag en woensdag in die periode zal er een nieuwe blog online komen waarin we nieuwe onderdelen van het boek bespreken. De posts worden openbaar geplaatst en iedereen is welkom om aan te schuiven. Het is raadzaam om het boek (bijna) uit te hebben tegen de start van de leesclub, want de posts en de reacties kunnen spoilers bevatten!

Wil jij meedoen? Geef je dan snel op!

We hebben 8 digitale (!) exemplaren van Alles wat ze aanraakt beschikbaar, dus ben jij fan van Jennifer L. Armentrout of kan je niet wachten om dit bijzondere verhaal over Ember te lezen? Geef je dan snel op! Opgeven kan door ons een mailtje te sturen naar info@zomerenkeuning.nl waarin jij vertelt waarom je dit boek graag wilt lezen. Voeg daarbij ook je adresgegevens en een linkje naar je social media profiel(en) toe!

Als je wordt uitgekozen, krijg je van ons een linkje om het e-book te downloaden. Je wordt geacht dit boek rond 5 juni uit te hebben. We verwachten een actieve deelname aan de discussie en aan het einde van de leesclub vragen we je om een recensie over het boek te schrijven op Bol.com, Boekenwereld.com, Hebban.nl en/of Goodreads.com. Opgeven kan tot 10 mei 2021. Let op: je kunt je alleen opgeven als je een Facebookaccount hebt, want die heb je nodig om op de discussie te kunnen reageren! Omdat Alles wat ze aanraakt alleen verschenen is als e-book, zullen de leesclubexemplaren ook e-books zijn. Je kunt je dus alleen opgeven als je e-books kan lezen!

Niet uitgekozen maar wil je wel meedoen? Dat kan uiteraard en dat vinden wij alleen maar hartstikke leuk! Sluit aan met je eigen exemplaar en discussieer lekker met ons mee!

Verwachtingen

Voordat we vandaag afsluiten, wil ik het nog even met je hebben over jouw verwachtingen voor Alles wat ze aanraakt. Wat aan dit boek maakt jou nieuwsgierig om het te gaan lezen? Heb je al eens eerder een boek van Jennifer L. Armentrout gelezen? En wat veracht je van het verhaal?

Wij hebben er heel erg veel zin in en kijken uit naar je deelname!

Liefs,

Véronique


Heb jij Alles wat ze aanraakt nog niet in huis?


Laat hieronder jouw reactie achter!

>