Z&K Leesclub #14: ‘Betoverend Toscane’

19-08-2021

Hoi lieve lezer,

De zomervakantie loopt alweer op z'n einde, maar dat betekent uiteraard niet dat we niet meer weg kunnen dromen bij fijne boeken en ons eventjes in het buitenland kunnen wanen. De komende Z&K Leesclub lezen we daarom samen Betoverend Toscane van Annemartien Berkelaar. Een fijne, zonnige roman over vijf verschillende vrouwen die samen een beeldhouwcursus in Toscane volgen. Deze leesclub hebben we weer 8 exemplaren beschikbaar voor fanatieke lezers die graag willen deelnemen aan de leesclub, maar uiteraard kan je ook met je eigen exemplaar aanhaken!

Betoverend Toscane

Vijf Nederlandse vrouwen gaan in Betoverend Toscane van Annemartien Berkelaar op beeldhouwcursus op een landgoed in Italië, ieder met een ander doel. Zo is er de 28-jarige Chloë, op zoek naar de liefde van haar leven, terwijl de 35-jarige Baukje juist vlucht voor haar opdringerige ex. Fenna kampt met een legenestsyndroom en Suzan verloor onlangs haar man, waardoor ze haar zin in het leven kwijt is. Tot slot is er Anouk, die niets liever wil dan haar hart volgen, maar nog koudwatervrees heeft. In deze feelgoodroman van Annemartien Berkelaar krijgen lezers er vijf nieuwe vriendinnen bij en wanen ze zich een paar heerlijke uren in Toscane.

De leesclub

We hebben 8 exemplaren van Betoverend Toscane beschikbaar, dus ben jij benieuwd naar deze nieuwe roman van Annemartien Berkelaar en wil je deze graag lezen? Geef je dan snel op! Opgeven kan door ons een mailtje te sturen naar info@zomerenkeuning.nl waarin jij vertelt waarom je dit boek graag wilt lezen. Voeg daarbij ook je adresgegevens en een linkje naar je social media profiel(en) toe!

Als je wordt uitgekozen, krijg je van ons een exemplaar toegestuurd. Je wordt geacht dit boek rond 18 september uit te hebben. We verwachten een actieve deelname aan de discussie en aan het einde van de leesclub vragen we je om een recensie over het boek te schrijven op Bol.com, Boekenwereld.com, Hebban.nl en/of Goodreads.com. Opgeven kan tot 23 augustus 12.00 uur. Let op: je kunt je alleen opgeven als je een Facebookaccount hebt, want die heb je nodig om op de discussie te kunnen reageren!

Niet uitgekozen maar wil je wel meedoen? Dat kan uiteraard en dat vinden wij alleen maar hartstikke leuk! Sluit aan met je eigen exemplaar en discussieer lekker met ons mee!

Verwachtingen

Voordat we vandaag afsluiten, wil ik het nog even met je hebben over jouw verwachtingen voor Betoverend Toscane. Wat aan dit boek maakt jou nieuwsgierig om het te gaan lezen? Wat verwacht je van het verhaal? Heb je al eens eerder iets van Annemartien Berkelaar gelezen? Hoe is dat bevallen?

Wij hebben er heel erg veel zin in en kijken uit naar je deelname!

Liefs,

Véronique & Sanne

Laat hieronder jouw reactie achter

>