Z&K Leesclub #7: ‘Blauwdruk van geluk’ 2

24-02-2021

Hallo lieve lezer,

Fijne woensdag! Ik hoop dat je een fijne eerste helft van de week hebt gehad en dat je met veel plezier vandaag weer deelneemt aan onze leesclub voor Blauwdruk van geluk van Petra Kruijt.

Vandaag wil ik het met je hebben over de schrijfstijl van het boek. Als je al vaker een boek van Petra Kruijt hebt gelezen, herken je haar schrijfstijl dan in dit boek? Of is deze anders dan je van de auteur gewend bent? En als dit jouw eerste kennismaking met Petra is, hoe ervaar jij haar schrijfstijl in Blauwdruk van geluk?

Het perspectief waarin het boek geschreven is, draagt natuurlijk bij aan de leeservaring en de schrijfstijl. Wat kan je zeggen over de schrijfstijl die Petra in dit verhaal gebruikt heeft? Hoe heb je dit ervaren?

Ik moet zeggen dat ik Petra’s schrijfstijl erg prettig vond en ik als een sneltrein door het boek heen gegaan ben. Dat is voor mij vaak de beste indicatie dat ik een boek prettig te lezen vond.

Ik ben weer reuze benieuwd naar jouw mening hierover en lees graag je reactie. En vergeet ook niet om vragen aan Petra te stellen, want die beantwoordt ze met liefde!

Liefs,
Véronique


Heb jij Blauwdruk van geluk nog niet in huis?


Laat hieronder een reactie achter

>