Z&K Leesclub #7: ‘Blauwdruk van geluk’ 5

06-03-2021

Hallo lieve lezer,

De leesclub voor Blauwdruk van geluk van Petra Kruijt loopt alweer ten einde. Vandaag is de laatste update over deze fijne feelgoodroman. In de omschrijving van het boek staat dat het gaat over de vraag: hoe word je wie je bent? En ik vind dat dit inderdaad mooi omschrijft waar het boek over gaat, wat vind jij?

Vandaag wil ik met je terugblikken op je verwachtingen die je voor het lezen had en wil ik het hebben over de boodschap van het boek.

Als je terugkijkt naar je verwachtingen vooraf, zijn deze dan uitkomen? In welke zin zijn ze dat wel of juist niet? En als je nog eens kijkt naar de titel, kan je die, na het lezen van het boek, beter verklaren en vind je hem passend bij het boek?

Zoals ik hierboven schreef, gaat naar mijn idee het boek inderdaad over de vraag: hoe word je wie je bent? Heb jij nog een andere boodschap uit het boek gehaald? En als je de personages een boodschap mee zou kunnen geven, welke zou dit dan zijn?

En als laatste: heeft de auteur jou kunnen raken met dit boek?

Ik hoop dat je genoten hebt van Blauwdruk van geluk en dat je met plezier hebt meegedaan aan de leesclub! Als je van een exemplaar hebt gekregen, vergeet dan niet om een recensie te schrijven bij het boek! Als je met je eigen exemplaar hebt meegedaan, vinden we het uiteraard ook fijn als je een recensie wilt achterlaten!

Bedankt allemaal voor het meedoen en tot de volgende leesclub!

Liefs,
Véronique


Heb jij Blauwdruk van geluk nog niet in huis?


Laat hieronder een reactie achter

>