Z&K Leesclub #13: ‘De kleine theetuin in de duinen’

05-07-2021

Hey lieve lezer,

Wat zijn we blij om weer de volgende Z&K Leesclub aan te kunnen kondigen. Tussen 7 en 21 augustus bespreken we De kleine theetuin de duinen van Anne West. Dit is een heerlijk verhaal dat zich afspeelt op het romantische eiland Texel. Deze leesclub hebben we weer 8 exemplaren beschikbaar voor fanatieke lezers die graag willen deelnemen aan de leesclub, maar uiteraard kan je ook met je eigen exemplaar aanhaken!

De kleine theetuin in de duinen

Reis mee naar Texel in De kleine theetuin in de duinen van Anne West. Nichtjes Rosa en Fleur groeiden op met de bakkerij met theetuin van hun grootouders in de Texelse duinen. Nu, jaren later, staat de bakkerij aan de rand van de afgrond en is de relatie tussen Rosa en Fleur bekoeld. Ze worden gedwongen samen te werken én hun eigen leven onder de loep te nemen. Anne West brengt met dit eerste deel van een gloednieuwe trilogie een feelgoodroman vol warmte, sfeer en herkenbare details.

De leesclub

De leesclub voor De kleine theetuin in de duinen loopt van zaterdag 7 augustus t/m zaterdag 21 augustus. Elke zaterdag en woensdag in die periode zal er een nieuwe blog online komen waarin we nieuwe onderdelen van het boek bespreken. De posts worden openbaar geplaatst en iedereen is welkom om aan te schuiven. Het is raadzaam om het boek (bijna) uit te hebben tegen de start van de leesclub, want de posts en de reacties kunnen spoilers bevatten!

Wil jij meedoen? Geef je dan snel op!

We hebben 8 exemplaren van De kleine theetuin in de duinen beschikbaar, dus ben jij benieuwd naar deze nieuwe roman van Anne West en wil je deze graag lezen? Geef je dan snel op! Opgeven kan door ons een mailtje te sturen naar info@zomerenkeuning.nl waarin jij vertelt waarom je dit boek graag wilt lezen. Voeg daarbij ook je adresgegevens en een linkje naar je social media profiel(en) toe!

Als je wordt uitgekozen, krijg je van ons een exemplaar toegestuurd. Je wordt geacht dit boek rond 7 augustus uit te hebben. We verwachten een actieve deelname aan de discussie en aan het einde van de leesclub vragen we je om een recensie over het boek te schrijven op Bol.com, Boekenwereld.com, Hebban.nl en/of Goodreads.com. Opgeven kan tot 7 juli 2021 12.00 uur. Let op: je kunt je alleen opgeven als je een Facebookaccount hebt, want die heb je nodig om op de discussie te kunnen reageren!

Niet uitgekozen maar wil je wel meedoen? Dat kan uiteraard en dat vinden wij alleen maar hartstikke leuk! Sluit aan met je eigen exemplaar en discussieer lekker met ons mee!

Verwachtingen

Voordat we vandaag afsluiten, wil ik het nog even met je hebben over jouw verwachtingen voor De kleine theetuin in de duinen. Wat aan dit boek maakt jou nieuwsgierig om het te gaan lezen? Wat verwacht je van het verhaal? Heb je al eens eerder iets van Anne West gelezen? Hoe is dat bevallen?

Wij hebben er heel erg veel zin in en kijken uit naar je deelname!

Liefs,

Véronique & Sanne


>