Z&K Leesclub #9: ‘Flessenpost’

17-03-2021

Hallo lieve lezer,

Het is weer tijd voor een nieuwe leesclub! Vanaf 17 april gaan we Flessenpost lezen en met elkaar bespreken. Flessenpost is het debuut van Chantal Claassen. Dit boek verscheen op 9 maart en is een heerlijk zomers feelgood boek. In Flessenpost volgen we Chloë nadat haar relatie is uitgegaan en ze besluit te solliciteren bij beachclub Esperanza op het strand van Hoek van Holland. Ook deze leesclub hebben we weer 8 exemplaren beschikbaar voor fanatieke lezers die graag deelnemen aan de leesclub, maar uiteraard kan je ook met je eigen exemplaar aanhaken!

Flessenpost

Flessenpost van Chantal Claassen gaat over Chloë. Na een mislukte relatie trekt ze tijdelijk in bij beste vriendin Babs. Nu ze weer alleen is, voelt ze het gemis van haar overleden ouders en broertje des te meer. Ook het feit dat de gezondheid van haar oma zo achteruitgaat, baart haar zorgen. Als ze op het strand van Hoek van Holland een fles in de zee gooit met een wens voor haar oma, ziet ze dat er bij Beachclub Esperanza personeel wordt gezocht. Chloë aarzelt geen moment en solliciteert. Nogal rücksichtslos, maar misschien wel haar beste zet in tijden.

De leesclub

De leesclub voor Flessenpost loopt van zaterdag 17 april t/m zaterdag 1 mei. Elke zaterdag en woensdag in die periode zal er een nieuwe blog online komen waarin we nieuwe onderdelen van het boek bespreken. De posts worden openbaar geplaatst en iedereen is welkom om aan te schuiven. Het is raadzaam om het boek (bijna) uit te hebben tegen de start van de leesclub, want de posts en de reacties kunnen spoilers bevatten!

Chantal Claassen zal tijdens de leesclub meelezen met jullie reacties. Heb je dus een brandende vraag over het schrijverschap of juist over Flessenpost? Stel deze dan gerust, dan krijg je reactie van Chantal!

Wil jij meedoen? Geef je dan snel op!

We hebben 8 exemplaren van Flessenpost beschikbaar, dus kan je niet wachten om dit heerlijke feelgood verhaal van Chloë te lezen? Geef je dan snel op! Opgeven kan door ons een mailtje te sturen naar info@zomerenkeuning.nl waarin jij vertelt waarom je dit boek graag wilt lezen. Voeg daarbij ook je adresgegevens en een linkje naar je social media profiel(en) toe!

Als je wordt uitgekozen, krijg je van ons een exemplaar van het boek thuisgestuurd. Je wordt geacht dit boek rond 17 april uit te hebben. We verwachten een actieve deelname aan de discussie en aan het einde van de leesclub vragen we je om een recensie over het boek te schrijven op Bol.com, Boekenwereld.com, Hebban.nl en/of Goodreads.com. Opgeven kan t/m 22 maart 2021. Let op: je kunt je alleen opgeven als je een Facebookaccount hebt, want die heb je nodig om op de discussie te kunnen reageren!

Niet uitgekozen maar wil je wel meedoen? Dat kan uiteraard en dat vinden wij alleen maar hartstikke leuk! Sluit aan met je eigen exemplaar en discussieer lekker met ons mee!

Wij hebben er heel erg veel zin in en kijken uit naar jullie deelname!


Heb jij Flessenpost nog niet in huis?


>