Z&K Leesclub #8: ‘Grenzeloze liefde’ 1

20-03-2021

Hallo lieve lezer,

Vandaag is het zover! We starten met de leesclub van Grenzeloze liefde van Kyra Rutgers. Dit boek is een aangrijpend vluchtverhaal waarin Kyra elementen uit een gitzwarte bladzijde uit haar eigen leven beschrijft.

Omdat dit boek niet een gebruikelijke feelgood is, wil ik het vandaag met jullie hebben over jullie verwachtingen. Wat verwacht je van dit boek na het lezen van de beschrijving? Heb je al eens eerder een boek over een soort gelijk thema gelezen? En wat sprak je in de beschrijving aan om het boek te gaan lezen?

Heb je al eens eerder een boek van Kyra gelezen? In hoe verre verwacht je dat de boeken met elkaar overeen zullen komen?

Ik had voor Grenzeloze liefde alleen de Flamingo-serie van Kyra (Hij is van mij! En Ik wil je niet kwijt!) gelezen. Dat zijn heel ander soort boeken met ook een heel ander thema. Het thema sprak me in Grenzeloze liefde heel erg aan. Ik heb nog nooit eerder zo’n soort roman gelezen en was erg benieuwd hoe Kyra dit verhaal zou gaan vertellen.

Ik ben heel benieuwd naar je antwoorden op bovenstaande vragen. En vergeet niet je vragen aan Kyra in de reacties achter te laten!

Aankomende woensdag verschijnt er weer een nieuwe blog. Tot dan!

Liefs,

Véronique


Heb jij Grenzeloze liefde nog niet in huis?


>