Z&K Leesclub #8: ‘Grenzeloze liefde’ 4

31-03-2021

Grenzeloze liefde Kyra Rutgers

Hallo lieve lezer,

We zijn alweer bij de vierde blog aanbeland in de leesclub van Grenzeloze liefde. Wat gaat de tijd toch snel he?

Een van de meest opvallende en unieke dingen aan Grenzeloze liefde is denk ik wel het thema. Voor mij was het de eerste keer dat ik een boek over dit thema las en ik kan ook niet zeggen dat ik dit thema eerder voorbij hen zien komen. Ook al is het thema niet bepaald “leuk” te noemen, ik heb er wel erg van genoten om over zo’n one of a kind thema te lezen. Ik ben erg benieuwd hoe jullie dit ervaren hebben.

Welke thema’s heb je tijdens het lezen van Grenzeloze liefde weten te onderscheiden? Heb je wel eens eerder een boek gelezen met dit thema? Zou je vaker romans over dit onderwerp willen lezen?

Hoe worden deze thema’s uitgewerkt? Heb je iets gemist aan de manier waarop het thema is uitgewerkt? Of was er iets dat je juist overbodig vond?

Grenzeloze liefde is niet een lekkere luchtige feelgood die je even tussendoor leest, maar dat neemt niet weg dat het een belangrijk boek is. Het is fijn dat door middel van toegankelijke verhalen een beladen thema bespreekbaar wordt gemaakt. Hoe sta jij hier in?

Ik ben weer enorm benieuwd naar je antwoorden! En denk je nog aan een vraag voor Kyra?

Zaterdag komt de laatste blog online. Tot dan!

Liefs,

Véronique


Heb jij Grenzeloze liefde nog niet in huis?


>