Z&K Leesclub #8: ‘Grenzeloze liefde’

21-02-2021

Hallo lieve lezer,

Het is weer tijd voor een nieuwe leesclub! Vanaf 20 maart gaan we Grenzeloze liefde van Kyra Rutgers met elkaar bespreken. Dit boek verscheen op 16 februari en is net even anders dan onze andere feelgoodboeken. Grenzeloze liefde vertelt een aangrijpend vluchtverhaal waarin Kyra elementen uit een gitzwarte bladzijde uit haar eigen leven heeft verwerkt. Ook deze leesclub hebben we weer 8 exemplaren beschikbaar voor fanatieke lezers die graag deelnemen aan de leesclub, maar uiteraard kan je ook met je eigen exemplaar aanhaken!

Grenzeloze liefde

De roman Grenzeloze liefde van Kyra Rutgers is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit haar eigen leven. Het verhaal begint in Blackpool, Engeland, begin jaren negentig. Julia beleeft een intens gelukkige tijd met haar man, de Iraanse zakenman Mohsen, en hun zoontje Omar. Haar nare jeugdjaren met een liefdeloze moeder heeft ze eindelijk achter zich gelaten. Maar dan komt haar schoonfamilie naar Engeland en verandert de idylle in een nachtmerrie. Als Mohsen op een dag samen met Omar verdwijnt, besluit ook Julia tot een drastische aanpak.

De leesclub

De leesclub voor Grenzeloze liefde loopt van zaterdag 20 maart t/m zaterdag 6 april. Elke zaterdag en woensdag in die periode zal er een nieuwe blog online komen waarin we nieuwe onderdelen van het boek bespreken. De posts worden openbaar geplaatst en iedereen is welkom om aan te schuiven. Het is raadzaam om het boek (bijna) uit te hebben tegen de start van de leesclub, want de posts en de reacties kunnen spoilers bevatten!

Kyra Rutgers zal tijdens de leesclub meelezen met jullie reacties. Heb je dus een brandende vraag over het schrijverschap of juist over Grenzeloze liefde? Stel deze dan gerust, dan krijg je reactie van Kyra!

Wil jij meedoen? Geef je dan snel op!

We hebben 8 exemplaren van Grenzeloze liefde beschikbaar, dus ben jij fan van Kyra Rutgers of kan je niet wachten om dit heftige verhaal van Julia, Mohsen en Omar te lezen? Geef je dan snel op! Opgeven kan door ons een mailtje te sturen naar info@zomerenkeuning.nl waarin jij vertelt waarom je dit boek graag wilt lezen. Voeg daarbij ook je adresgegevens en een linkje naar je social media profiel(en) toe!

Als je wordt uitgekozen, krijg je van ons een exemplaar van het boek thuisgestuurd. Je wordt geacht dit boek rond 20 maart uit te hebben. We verwachten een actieve deelname aan de discussie en aan het einde van de leesclub vragen we je om een recensie over het boek te schrijven op Bol.com, Boekenwereld.com, Hebban.nl en/of Goodreads.com. Opgeven kan t/m 23 februari 2021. Let op: je kunt je alleen opgeven als je een Facebookaccount hebt, want die heb je nodig om op de discussie te kunnen reageren!

Niet uitgekozen maar wil je wel meedoen? Dat kan uiteraard en dat vinden wij alleen maar hartstikke leuk! Sluit aan met je eigen exemplaar en discussieer lekker met ons mee!

Wij hebben er heel erg veel zin in en kijken uit naar jullie deelname!


Heb jij Grenzeloze liefde nog niet in huis?


>