Z&K Leesclub #16: ‘Winter op Kreta’

08-11-2021

Hoi lieve lezers,

Op 2 november verscheen Winter op Kreta van Eva de Wit. Nu de tijd weer om is, de dagen kouder worden en de winter weer in aantocht is, lijkt het ons lekker om ons deze winter te wanen op Kreta. Heb jij zin om mee te gaan? Geef je dan op voor de Z&K Leesclub! Deze leesclub hebben we weer 8 exemplaren beschikbaar voor fanatieke lezers die graag willen deelnemen aan de leesclub, maar uiteraard kan je ook met je eigen exemplaar aanhaken!

Winter op Kreta

Modeontwerpster Barbara besluit vanwege gedoe op haar werk een paar dagen eerder naar Curaçao te gaan om al aan haar vakantie te beginnen. Daar aangekomen ziet ze haar man Norbert met een andere vrouw. Tot overmaat van ramp komt ze erachter dat Norbert degene is die haar bedrijf dwarsboomt. Verlangend naar rust gaat ze naar Kreta, waar ze echter heel wat meer vindt. Hoe dat afloopt, lees je in Winter op Kreta.

De leesclub

De leesclub voor Winter op Kreta loopt van woensdag 8 t/m woensdag 22 december. Elke zaterdag en woensdag in die periode zal er een nieuwe blog online komen waarin we nieuwe onderdelen van het boek bespreken. De posts worden openbaar geplaatst en iedereen is welkom om aan te schuiven. Het is raadzaam om het boek (bijna) uit te hebben tegen de start van de leesclub, want de posts en de reacties kunnen spoilers bevatten!

Wil jij meedoen? Geef je dan snel op!

We hebben 8 exemplaren van Winter op Kreta beschikbaar, dus ben jij benieuwd naar deze nieuwe roman van Eva de Wit en wil je deze graag lezen? Geef je dan snel op! Opgeven kan door ons een mailtje te sturen naar info@zomerenkeuning.nl waarin jij vertelt waarom je dit boek graag wilt lezen. Voeg daarbij ook je adresgegevens en een linkje naar je social media profiel(en) toe!

Als je wordt uitgekozen, krijg je van ons een exemplaar toegestuurd. Je wordt geacht dit boek rond 8 december uit te hebben. We verwachten een actieve deelname aan de discussie en aan het einde van de leesclub vragen we je om een recensie over het boek te schrijven op Bol.com, Boekenwereld.com, Hebban.nl en/of Goodreads.com. Opgeven kan t/m 15 november 12.00 uur. Let op: je kunt je alleen opgeven als je een Facebookaccount hebt, want die heb je nodig om op de discussie te kunnen reageren!

Niet uitgekozen maar wil je wel meedoen? Dat kan uiteraard en dat vinden wij alleen maar hartstikke leuk! Sluit aan met je eigen exemplaar en discussieer lekker met ons mee!

Verwachtingen

Voordat we vandaag afsluiten, wil ik het nog even met je hebben over jouw verwachtingen voor Winter op Kreta. Wat aan dit boek maakt jou nieuwsgierig om het te gaan lezen? Wat verwacht je van het verhaal? Heb je al eens eerder iets van Eva de Wit gelezen? Hoe is dat bevallen?

Wij hebben er heel erg veel zin in en kijken uit naar je deelname!

Liefs,

Michelle & BrittHeb jij Winter op Kreta nog niet in huis?


Laat hieronder jouw reactie achter

>