Z&K Leesclub #12: ‘Liefde en ananas’

07-06-2021

Hoi lieve lezer,

We hebben weer een leuk nieuwtje voor je, namelijk een nieuwe Z&K leesclub! Juist in de zomer wanneer zoveel mensen om ons heen vrij hebben, vinden wij het fijn om toch lekker met elkaar te lezen. Het volgende boek dat we gaan lezen is Liefde en ananas van Isabelle Paz Soldan! Een heerlijke, luchtige en humoristische roman over Anna. Deze leesclub hebben we weer 8 exemplaren beschikbaar voor fanatieke lezers die graag willen deelnemen aan de leesclub, maar uiteraard kan je ook met je eigen exemplaar aanhaken!

Liefde en ananas

Liefde en ananas gaat over Anna. Ze is net dertig, maar is bepaald nog niet waar ze wil zijn. Ze is al jaren niet verliefd geweest, woont in een studentenflat en kan op haar werk niet doorgroeien. Via dat werk ontmoet ze wél een aantal leuke mannen. Tenminste, dat denkt ze, want ze ontdekt helaas al snel dat er telkens weer wat mis mee is. Of is er is soms iets mis met háár? Isabelle Paz Soldan schrijft in Liefde en ananas grappig en herkenbaar over het leven van een single dertiger.

De leesclub

De leesclub voor Liefde en ananas loopt van zaterdag 10 juni t/m zaterdag 24 juli. Elke zaterdag en woensdag in die periode zal er een nieuwe blog online komen waarin we nieuwe onderdelen van het boek bespreken. De posts worden openbaar geplaatst en iedereen is welkom om aan te schuiven. Het is raadzaam om het boek (bijna) uit te hebben tegen de start van de leesclub, want de posts en de reacties kunnen spoilers bevatten!

Wil jij meedoen? Geef je dan snel op!

We hebben 8 digitale (!) exemplaren van Liefde en ananas beschikbaar, dus ben jij benieuwd naar dit debuut van Isabelle Paz Soldan en wil je graag deze fijne roman lezen? Geef je dan snel op! Opgeven kan door ons een mailtje te sturen naar info@zomerenkeuning.nl waarin jij vertelt waarom je dit boek graag wilt lezen. Voeg daarbij ook je adresgegevens en een linkje naar je social media profiel(en) toe!

Als je wordt uitgekozen, krijg je van ons een exemplaar toegestuurd. Je wordt geacht dit boek rond 10 juli uit te hebben. We verwachten een actieve deelname aan de discussie en aan het einde van de leesclub vragen we je om een recensie over het boek te schrijven op Bol.com, Boekenwereld.com, Hebban.nl en/of Goodreads.com. Opgeven kan tot 10 juni 2021 12.00 uur. Let op: je kunt je alleen opgeven als je een Facebookaccount hebt, want die heb je nodig om op de discussie te kunnen reageren!

Niet uitgekozen maar wil je wel meedoen? Dat kan uiteraard en dat vinden wij alleen maar hartstikke leuk! Sluit aan met je eigen exemplaar en discussieer lekker met ons mee!

Verwachtingen

Voordat we vandaag afsluiten, wil ik het nog even met je hebben over jouw verwachtingen voor Liefde en ananas. Wat aan dit boek maakt jou nieuwsgierig om het te gaan lezen? En wat veracht je van het verhaal?

Wij hebben er heel erg veel zin in en kijken uit naar je deelname!

Liefs,

Véronique & SanneHeb jij Liefde en ananas nog niet in huis?


Laat hieronder jouw reactie achter

>