Z&K Leesclub #16: ‘Misverstand in de urban jungle’ 1

26-01-2022

Hoi lieve lezer,

Hopelijk is 2022 goed voor je begonnen. De eerste maand van het jaar zit er alweer bijna, maar de leesclub voor Misverstand in de urban jungle is net begonnen! Hopelijk heb je het boek (bijna) uit, maar eerst wil ik het nog hebben over de verwachtingen die je van het boek had voordat je erin begon.

Wat vond je van de achterflap? Was je gelijk enthousiast over het verhaal? Als je ook het eerste boek in de serie, Misverstand in the middle of nowhere, hebt gelezen, dan had je vast en zeker bepaalde verwachtingen bij het vervolg. Keek je ernaar uit om de deze personages beter te leren kennen en om de nieuwe verhalen te ontdekken? Welke aspecten van de achterflap spraken je het meeste aan? Dat de hoofdpersoon Amelia in een bibliotheek gaat werken maakte mij gelijk erg nieuwsgierig!

De cover en de titel van een boek zijn ook niet onbelangrijk bij de verwachtingen. Vond je dat deze goed bij de achterflap aansloten? Zelf werd ik helemaal blij van de vrolijke kleuren op de cover en kreeg ik ook gelijk zin om lekker naar de stad te gaan! Mijn verwachtingen waren zeker dat dit boek een heerlijke feelgood roman zou zijn, perfect om bij weg te dromen.

Ik hoor graag wat jullie denken en tot zaterdag!

Liefs, Michelle


Heb jij Misverstand in the urban jungle nog niet in huis?


Laat hieronder jouw reactie achter!

>