Z&K Leesclub #16: Misverstand in de urban jungle

28-12-2021

Hoi lieve lezers,

Op 26 oktober verscheen Misverstand in de urban jungle van Lis Lucassen. Nu de tijd weer om is, de dagen kouder worden en de winter weer in aantocht is, lijkt het ons lekker om deze winter met een kleedje op de bank te duiken en samen dit fijne boek te lezen. Heb jij zin om mee te doen? Geef je dan op voor de Z&K Leesclub! Deze leesclub hebben we weer 8 exemplaren beschikbaar voor fanatieke lezers die graag willen deelnemen aan de leesclub, maar uiteraard kan je ook met je eigen exemplaar aanhaken!

Misverstand in de urban jungle

Ga mee van de Achterhoek naar Amsterdam in Misverstand in de urban jungle, het tweede deel in de grappige en lieve feelgoodserie van Lis Lucassen. Zwanger op haar zestiende, een vervlogen droomcarrière als danseres… Dertiger Amelia heeft wat schade in te halen. Ze verhuist naar Amsterdam en gaat bij de OBA werken. Net gesetteld ontmoet ze haar knappe buurman, en ze zou zweren dat ze hem kent. Hij weet wel waarvan, maar vertelt haar niks.

De leesclub

De leesclub voor Misverstand in de urban jungle loopt van woensdag 26 janauri t/m woensdag 9 februari. Elke zaterdag en woensdag in die periode zal er een nieuwe blog online komen waarin we nieuwe onderdelen van het boek bespreken. De posts worden openbaar geplaatst en iedereen is welkom om aan te schuiven. Het is raadzaam om het boek (bijna) uit te hebben tegen de start van de leesclub, want de posts en de reacties kunnen spoilers bevatten!

Wil jij meedoen? Geef je dan snel op!

We hebben 8 exemplaren van Misverstand in de urban jungle beschikbaar, dus ben jij benieuwd naar deze nieuwe feelgood van Lis Lucassen en wil je deze graag lezen? Geef je dan snel op! Opgeven kan door ons een mailtje te sturen naar info@zomerenkeuning.nl waarin jij vertelt waarom je dit boek graag wilt lezen. Voeg daarbij ook je adresgegevens en een linkje naar je social media profiel(en) toe!

Als je wordt uitgekozen, krijg je van ons een exemplaar toegestuurd. Je wordt geacht dit boek rond 26 januari uit te hebben. We verwachten een actieve deelname aan de discussie en aan het einde van de leesclub vragen we je om een recensie over het boek te schrijven op Bol.com, Boekenwereld.com, Hebban.nl en/of Goodreads.com. Opgeven kan t/m 2 januari. Let op: je kunt je alleen opgeven als je een Facebookaccount hebt, want die heb je nodig om op de discussie te kunnen reageren!

Niet uitgekozen maar wil je wel meedoen? Dat kan uiteraard en dat vinden wij alleen maar hartstikke leuk! Sluit aan met je eigen exemplaar en discussieer lekker met ons mee!

Verwachtingen

Voordat we vandaag afsluiten, wil ik het nog even met je hebben over jouw verwachtingen voor Misverstand in de urban jungle. Wat aan dit boek maakt jou nieuwsgierig om het te gaan lezen? Wat verwacht je van het verhaal? Wat vond je van deel 1 in deze serie, Misverstand in de middle of nowhere?

Wij hebben er heel erg veel zin in en kijken uit naar je deelname!

Liefs,

Michelle & Britt


Heb jij Misverstand in de urban jungle nog niet in huis?


Laat hieronder een reactie achter

>