Z&K Leesclub #13: ‘De kleine theetuin in de duinen’ 1

07-08-2021

Dag lieve lezer,

Hopelijk kan je een beetje genieten van de zomer/zomervakantie. Het weer zit jammer genoeg niet mee, maar dat bederft de leespret voor deze leesclub niet! We reizen namelijk samen met nichtjes Rosa en Fleur van Amsterdam naar het mooie Waddeneiland Texel. Om de leesclub te beginnen, starten we met de verwachtingen van het boek. 

Laten we beginnen met de cover en de titel van het boek. Wat viel jou op? En wat sprak je het meest aan? Vind je de cover bij de titel passen en andersom? Wekten de cover en de titel bepaalde verwachtingen bij je? Zo ja, wat zijn die?

Voor mij straalt de cover zomer en gezelligheid uit! Vooral met die schattige theekopjes en theepotten. Het ziet er enorm uitnodigend uit. Door het omslag en de kleuren wil je direct heerlijk buiten in de zon zitten met een kopje thee en een lekkernij.

Dan heb je vast ook wel de synopsis of de achterflap gelezen. Sprak deze je direct aan? Was je meteen benieuwd geworden naar het boek? Wat waren/zijn je verwachtingen alleen afgaand van de synopsis? 

Ik was meteen geïntrigeerd door de synopsis en wilde graag meer weten over de familiedrama tussen Rosa en Fleur. Ik ben benieuwd wat jou aantrok!

Tot woensdag!

Liefs, 

Sanne


Heb jij De kleine theetuin in de duinen nog niet in huis?


Laat hier een reactie achter!

>