Z&K Leesclub #13: ‘De kleine theetuin in de duinen’ 5

21-08-2021

Dag lieve lezer,

Het is alweer de laatste dag van de leesclub. Ik vond het ontzettend leuk en hopelijk jij ook! We hebben ongeveer alles over het boek besproken, dus vandaag gaan we een terugblik doen en het hebben over het volgende boek binnen de Theetuin-serie. Pas op voor spoilers!

Tijdens de eerste post hebben we het gehad over verwachtingen voordat je begon met lezen. Was het boek wat je verwacht had? Of was het juist anders? Wat vond je een leuk aspect die je niet verwacht had? Of misschien oversteeg het boek wel al je verwachtingen? Hoeveel sterren zou je het boek geven?

Ik was blij verrast dat het boek dieper in ging op de relatie tussen Rosa en Fleur. Ookal heb ik zeker ook genoten van alle dramatische gebeurtenissen. Het boek geef ik 3,5 sterren! Het is een heerlijke feelgood die perfect is voor de zomer. Ik ben vooral benieuwd wat er in het tweede deel gaat gebeuren! Ik hoop dat de setting op Texel blijft, dat vond ik erg leuk om te lezen. En ik ben benieuwd hoe de nieuwe en vernieuwde theetuin loopt. Natuurlijk ben ik benieuwd of de relatie helemaal is hersteld tussen Rosa en Fleur.

Wat zijn jouw verwachtingen voor het tweede boek? Over welk personage of personages zou je meer willen lezen? 

Mocht je nog vragen hebben voor Anne West, dan kan je die ook stellen in de comments! Zij zal dan de vragen beantwoorden.

Ik vond het erg leuk om deze posts te schrijven en met jullie over het boek te praten in de comments van de vorige blogs. Hopelijk vond je het leuk om mee te doen met de leesclub van De kleine theetuin in de duinen! De volgende leesclub zal weer door Véronique geschreven worden. Je kan me altijd een berichtje via instagram sturen als je over boeken wilt praten! 🙂 

Liefs,
Sanne


Heb jij De kleine theetuin in de duinen nog niet in huis?


Laat hier een reactie achter!

>