Z&K Leesclub #15: ‘Vraag het aan Veerle’

29-09-2021

Hoi lieve lezers,

Op 31 augustus verscheen Vraag het aan Veerle, het eerste deel in de Sportschooltrilogie van Renée Olsthoorn. Nu september weer begonnen is en de vakanties weer voorbij zijn, kunnen wij wel een abonnement op de sportschool gebruiken. Daarom gaan we dit eerste deel over Veerle een sportschool Fit 'n Flashy lezen tijdens de volgende Z&K Leesclub. Deze leesclub hebben we weer 8 exemplaren beschikbaar voor fanatieke lezers die graag willen deelnemen aan de leesclub, maar uiteraard kan je ook met je eigen exemplaar aanhaken!

Vraag het aan Veerle

Vraag het aan Veerle is het eerste deel van de Sportschooltrilogie van Renée Olsthoorn. De 23-jarige Veerle bezoekt al jaren trouw haar sportschool als er een vacature komt. Ze solliciteert en wordt prompt aangenomen als baliemedewerker én Zumba-instructrice. Nice, nu kan ze sporten én geld verdienen! Met haar zonnige, empathische karakter wordt Veerle al snel een soort vertrouwenspersoon voor de sportschoolbezoekers. Maar haar eigen leven heeft ze niet zo best op orde… Hoe goed je advies aan anderen ook is, je eigen leven beoordelen is een stuk lastiger, blijkt in het eerste deel van deze sprankelende trilogie van Renée Olsthoorn.

De leesclub

De leesclub voor Vraag het aan Veerle loopt van zaterdag 30 oktober t/m zaterdag 13 november. Elke zaterdag en woensdag in die periode zal er een nieuwe blog online komen waarin we nieuwe onderdelen van het boek bespreken. De posts worden openbaar geplaatst en iedereen is welkom om aan te schuiven. Het is raadzaam om het boek (bijna) uit te hebben tegen de start van de leesclub, want de posts en de reacties kunnen spoilers bevatten!

Wil jij meedoen? Geef je dan snel op!

We hebben 8 exemplaren van Vraag het aan Veerle beschikbaar, dus ben jij benieuwd naar deze nieuwe roman van Renée Olsthoorn en wil je deze graag lezen? Geef je dan snel op! Opgeven kan door ons een mailtje te sturen naar info@zomerenkeuning.nl waarin jij vertelt waarom je dit boek graag wilt lezen. Voeg daarbij ook je adresgegevens en een linkje naar je social media profiel(en) toe!

Als je wordt uitgekozen, krijg je van ons een exemplaar toegestuurd. Je wordt geacht dit boek rond 30 oktober uit te hebben. We verwachten een actieve deelname aan de discussie en aan het einde van de leesclub vragen we je om een recensie over het boek te schrijven op Bol.com, Boekenwereld.com, Hebban.nl en/of Goodreads.com. Opgeven kan tot 3 oktober. Let op: je kunt je alleen opgeven als je een Facebookaccount hebt, want die heb je nodig om op de discussie te kunnen reageren!

Niet uitgekozen maar wil je wel meedoen? Dat kan uiteraard en dat vinden wij alleen maar hartstikke leuk! Sluit aan met je eigen exemplaar en discussieer lekker met ons mee!

Verwachtingen

Voordat we vandaag afsluiten, wil ik het nog even met je hebben over jouw verwachtingen voor Vraag het een Veerle. Wat aan dit boek maakt jou nieuwsgierig om het te gaan lezen? Wat verwacht je van het verhaal? Heb je al eens eerder iets van Renée Olsthoorn gelezen? Hoe is dat bevallen?

Wij hebben er heel erg veel zin in en kijken uit naar je deelname!

Liefs,

Véronique & Britt


>