Download nu de leesclubkit voor ‘Introweek’ van Anja Janssen

06-09-2021

Heb jij een eigen leesclub en willen jullie graag Introweek van Anja Janssen lezen? Download dan vandaag onze leesclubkit gevuld met discussievragen, een interview met Anja Janssen, lekkere recepten en typische Tilburgse uitspraken. Daarnaast vind je een kaartje met alle locaties die een belangrijke rol spelen in Introweek, mocht je dan een keer in Tilburg komen, kan je alle plekken eens opzoeken.

Introweek

Kit gaat in Introweek van Anja Janssen studeren in Tilburg, waar ze nog niks en niemand kent. Tijdens de introductieweek ontmoet ze Tim, een eindejaars. Tim is gespierd, knap en superirritant. Elke keer als ze elkaar ontmoeten, kraamt Kit onzin of maakt ze zichzelf compleet belachelijk.

Tim likt de wonden van een verbroken relatie. Hij moet tijdens de introweek met zijn ex samenwerken om de nieuwe studenten een onvergetelijke tijd te bezorgen. De enige afleiding is Kit, een groentje, die het steeds weer voor elkaar krijgt om zich in de nesten te werken. Om zijn ex terug te krijgen, smeedt hij met Kit een plannetje om zich voor te doen als stel, maar hoe langer ze dit toneelstukje opvoeren, des te meer hij voor haar gaat voelen. 

>