Z&K Leesclub #10: ‘Vrijgevochten’ 5

29-05-2021

Hoi lieve lezer,

We zijn alweer op het einde van de Z&K Leesclub voor Vrijgevochten van Femke Roobol aangekomen. Vandaag wil ik het met je hebben over de De kleine revolutie-serie, terugblikken naar je verwachtingen en het hebben over de emoties die dit verhaal heeft losgemaakt.

Vrijgevochten heeft uiteraard een open einde. Het is het eerste deel in de De kleine revolutie-serie. Deel twee in de serie, Vogelvrij, verschijnt in het najaar en gaat direct verder waar Vrijgevochten is geëindigd. Ben je van plan om verder te gaan met deze serie en Vogelvrij te lezen zodra deze verschijnt? Wat maakt dat je graag wil doorlezen, of waarom juist niet? Wat hoop je in deel 2 terug te zien?

Laten we de verwachtingen die we voor het lezen hadden er eens bij pakken. Zijn je verwachtingen uitgekomen? Welke wel en welke niet? Heeft het boek je weten te verrassen?

En als laatste, welke emoties heeft het boek bij je opgeroepen? Is Femke er in geslaagd je te raken met haar verhaal over Cornelia en Severijn? Op welke manier?

Vergeet niet om je laatste vragen voor Femke in de reacties achter te laten, zodat ze deze nog voor je kan beantwoorden!

Vrijgevochten heeft mij blij verrast. Zoals ik aan het begin van de leesclub al schreef was dit mijn eerste historische roman en ik heb er enorm van genoten. Nu komt dat deels door de tijd waarin het zich afspeelt en deels door het prachtige verhaal en de relatie tussen Cornelia en Severijn. Sinds ik Vrijgevochten uit heb, heb ik al meerdere historische romans gelezen en ik ga dit genre er zeker vaker bij pakken.

Ik hoop dat jij net zoveel van Vrijgevochten hebt genoten als ik en kijk enorm uit naar je laatste antwoorden. Ook hoop ik dat je met plezier hebt meegedaan aan de leesclub! Als je van een exemplaar hebt gekregen, vergeet dan niet om een recensie te schrijven bij het boek! Als je met je eigen exemplaar hebt meegedaan, vinden we het uiteraard ook fijn als je een recensie wilt achterlaten!

Bedankt voor het meedoen en tot de volgende leesclub!

Liefs,
Véronique


Heb jij Vrijgevochten nog niet in huis?


Laat hieronder jouw reactie achter!

>