Z&K Leesclub #9 : ‘Flessenpost’ 1

17-04-2021

Hi lieve lezer,

Ik zal me eerst even voorstellen voor diegene die mij nog niet kennen. Mijn naam is Sanne en ik ben marketing stagiair bij Z&K. Ik ben 26 jaar en hou enorm van boeken en lezen. Als je het leuk vindt, kan je mij volgen via instagram @sann_reads! Een van de voordelen van stage lopen bij een uitgeverij, is dat ik sommige boeken al voor de verschijningsdatum kan lezen. Toen ik de cover van Flessenpost zag en las waar het verhaal over ging, wilde ik deze meteen gaan lezen! Om deze leesclub van start te gaan, wil ik het vandaag over de verwachtingen van het boek hebben.

Waarom wilde je Flessenpost graag lezen? Wat vind je van de cover? En de titel? Wat zijn je verwachtingen? Sprak het verhaal je direct aan toen je de synopsis las?

Ik vind de kleuren op de cover echt ontzettend leuk. Het roze en blauw met het strand en de lampjes erbij gaven mij meteen een heerlijk zomers en feelgood gevoel.

Oh, vergeet ook niet om tijdens het lezen naar de swingende spotify playlist te luisteren om helemaal in de juiste sfeer te komen! 

Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!

Liefs,
Sanne


Heb jij Flessenpost nog niet in huis?


>