Z&K Leesclub #9: ‘Flessenpost’ 5

01-05-2021

Hi lieve lezer,

Vandaag is het alweer de laatste dag van de leesclub. Ondertussen heeft iedereen het boek al wel uitgelezen, toch? Heb je het boek nog niet uit? Dat geeft helemaal niks, je kunt alle andere blogs nog rustig op je eigen tempo teruglezen en reageren op de vragen en de reacties van anderen. Maar pas wel op voor spoilers! Vandaag gaan we namelijk terugkijken naar de verwachtingen die je in het begin van de leesclub had. 

Dus, wat vond je van het verhaal? Als je nu terugkijkt op je verwachtingen, zijn deze dan uitkomen? In welke zin wel en in welke zin niet? Welke boodschap denk je dat Chantal met Flessenpost aan de lezer wil meegeven? Is ze daarin geslaagd?

Als je nog op andere aspecten van het boek wilt reageren, dan kan dat natuurlijk ook! Laten we gezellig met z'n allen over het boek kletsen in de comments. 

Ik vond het erg leuk om deze posts te schrijven en met jullie over het boek te praten in de comments van de vorige blogs. Hopelijk vond je het leuk om mee te doen met de leesclub van Flessenpost! De volgende leesclub zal weer door Véronique geschreven worden. Je kan me altijd een berichtje via instagram sturen als je over boeken wilt praten! 🙂

Liefs, 
Sanne


Heb jij Flessenpost nog niet in huis?


>