Naomi over ‘Nooit meer’

24-10-2021

Lily heeft ondanks tegenslagen altijd hard gewerkt om te komen waar ze zijn wilt. Dan ontmoet ze Ryle en het leven lijkt haar toe te lachen. Lily krijgt hem niet uit haar hoofd. Hij is assertief, koppig en zelfs een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en helemaal weg van haar. Maar hoeveel kan hun relatie hebben?

Colleen Hoover heeft een verhaal geschreven die bij je binnenkomt, dit verhaal was voor mij heel herkenbaar en kwam daardoor extra binnen. Ze raakt een heftig thema aan en laat ook zien wat de impact is op mensen die het meemaken direct of indirect.

Lily heeft het nodige op haar bordje gehad en dat heeft haar gevormd. Haar personage wordt zo ontzettend sterk neergezet en naarmate het boek vordert ontwikkeld ze zich steeds meer tot een ijzersterke vrouw die weet wat ze wilt. Het verhaal zit vol met angst, spanning, verdriet maar ook zeker met liefde.

Ik heb bewondering voor de schrijfstijl van Colleen Hoover en dat ze het verhaal zo realistisch heeft gemaakt. Hoewel het verhaal heftig is, kan ik hem zeker aanraden aan mensen die houden van emotionele verhalen die bij je binnen komen.

>