Meld u nu aan voor het Z&K Reviewteam voor ‘Vrijgevochten’ van Femke Roobol

05-04-2021

Op 7 april verschijnt Vrijgevochten van Femke Roobol. Dit is het eerste deel in haar De kleine revolutie-tweeluik dat zicht afspeelt in het Leiden van 1783. Tegen een achtergrond van revolutie, patriottisme en Oranjegezinden volgen we Cornelia en Severijn. Ze hebben van kleins af aan al een bijzondere vriendschap, maar een man en een vrouw van een verschillende stand, kunnen die wel bevriend zijn? Voor deze prachtige historische feelgoodroman zijn wij op zoek naar enthousiaste lezers die mee willen doen met het Z&K Reviewteam.

Vrijgevochten

Femke Roobols historische feelgoodroman Vrijgevochten speelt zich af in Leiden in 1783. Cornelia en Severijn zijn al jaren vrienden. Severijns vader vindt de vriendschap ongepast, onder andere door de standsverschillen, en stuurt zijn zoon naar Engeland in een poging het paar uit elkaar te houden. Als Severijn eenmaal terugkomt, is er veel veranderd. Cornelia heeft interesse opgevat voor politiek en sluit zich aan bij de patriotten. Hun eens zo hechte band is onherkenbaar veranderd en dat zit Severijn dwars. Hij wil geen kant kiezen, maar hij wil ook Cornelia niet verliezen.

Reviewteam

Als u wordt uitgekozen om deel te nemen met het Z&K Reviewteam voor Vrijgevochten krijgt u van ons een exemplaar van deze roman gratis thuisgestuurd. U heeft na ontvangst twee weken de tijd om het boek te lezen en er een recensie over te schrijven op Bol.com, Boekenwereld.com, Hebban.nl en Goodreads.com. Heeft u geen account op Hebban of Goodreads? Dat geeft niet, dan kunt u dat overslaan! Aanmelden voor het Z&K Reviewteam? Vul het formulier hieronder in. Dit kan t/m woensdag 7 april12:00 uur. Daarna worden de deelnemers uitgekozen. Zij krijgen van ons een mail. Heeft u geen mail ontvangen? Dan bent u deze keer helaas niet uitgenodigd.

Ja, ik wil me graag aanmelden voor het Z&K Reviewteam

Vul onderstaand formulier volledig in. Als je wordt uitgekozen om een boek te recenseren ontvang je van ons bericht én sturen we je het boek toe.
 *
 *

Jouw gegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
--
Dag - Maand - Jaar
>