The Brightest Night

The Brightest Night

Origin #3

Evie moet in The Brightest Night van Jennifer L. Armentrout leren accepteren dat haar leven nooit meer hetzelfde wordt. Een jaar geleden was Evie een heel normaal meisje met een heel normaal leven. Dat bleek een grote leugen nu ze eindelijk weet wie ze was en wat ze is. Evie weet dat ze haar krachten onder controle moet houden zodat ze niemand in gevaar brengt, ook Luc niet. Hij kent haar als de beste en zal alles doen om haar te beschermen: liegen, bedriegen én doden. Maar dan blijkt dat zelfs Luc niet alles weet...

The Brightest Night is het derde deel van de populaire Origin-serie van Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen The Darkest Star en The Burning Shadow.

The Brightest Night verschijnt op 3 november 2020

Jennifer Armentrout

Jennifer L. Armentrout is een #1 New York Times bestsellerauteur. Ze is bekend van haar new adult- en young adult-romans, en natuurlijk van de fantasyserie Lux. Met haar boeken won ze talloze prijzen en werd ze een internationale bestsellerauteur.

Haar droom om auteur te worden, begon in de algebra-les waar ze haar tijd besteedde aan het schrijven van korte verhalen. Dat veroorzaakte wat sombere cijfers voor wiskunde. Tegenwoordig is ze druk bezig met het schrijven van nieuwe titels en als ze daar niet mee bezig is, brengt ze haar tijd door met lezen, naar slechte zombiefilms kijken, doen alsof ze schrijft of rondhangen met haar man én dieren.

Ga jij mee met Evie in de wereld van Luc?

Volg onze bloggers tijdens de The Brightet Night blogtour

De Origin-serie

Lees ook de andere boeken uit de Origin-serie!

The Darkest Star

The Burning Shadow

The Brightest Night

>