The Darkest Star

The Darkest Star

Origin #1

The Darkest Star is het eerste deel in de Origin-serie van Jennifer L. Armentrout, die zich afspeelt in hetzelfde universum als de Lux-serie. In The Darkest Star komt de jonge Evie in contact met de buitenaards knappe Luc. Bij die ontmoeting denkt Evie in eerste instantie dat Luc ‘gewoon’ een Luxen is. Maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is dan dat. En… ze valt als een blok voor hem.

The Darkest Star is een fantasyverhaal vol romance en suspense, met ook nog die heerlijke Armentrout-humor.

The Darkest Star verschijnt op 23 juli 2019

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout is een #1 New York Times bestsellerauteur. Ze is bekend van haar new adult- en young adult-romans, en natuurlijk van de fantasyserie Lux. Met haar boeken won ze talloze prijzen en werd ze een internationale bestsellerauteur.

Haar droom om auteur te worden, begon in de algebra-les waar ze haar tijd besteedde aan het schrijven van korte verhalen. Dat veroorzaakte wat sombere cijfers voor wiskunde. Tegenwoordig is ze druk bezig met het schrijven van nieuwe titels en als ze daar niet mee bezig is, brengt ze haar tijd door met lezen, naar slechte zombiefilms kijken, doen alsof ze schrijft of rondhangen met haar man én dieren.

Audiofragmenten

Luister hier alvast een paar audiofragmenten van het luisterboek.

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4

De Origin-serie

Lees ook de andere boeken uit de Origin-serie!

The Darkest Star

The Burning Shadow

The Brightest Night

>