The Burning Shadow

The Burning Shadow

Origin #2

Jennifer L. Armentrout is op dreef met de Origin-serie, waarin The Burning Shadow het tweede deel is. In dit boek is voor Evie niets meer hetzelfde. In The Darkest Star, het eerste deel van de serie, heeft ze opper-Luxen Luc ontmoet. In The Burning Shadow kan ze zich daar niets van herinneren. Evie is een paar maanden uit haar geheugen kwijt. Op zoek naar het antwoord op de vraag wie ze is en wie ze was, belandt ze steeds dieper in de wereld van de Luxen. En ze zal al snel ontdekken dat als je daar eenmaal in zit, je er niet zo makkelijk meer uit komt.

De Origin-serie is een zijdelings vervolg op de Lux-serie, waarmee Jennifer L. Armentrout zichzelf voorgoed op de kaart zette als fantasyauteur. Haar fans hadden nog niet genoeg van de wereld die ze creëerde. Zijzelf gelukkig ook niet.

The Burning Shadow verschijnt op 8 oktober 2019

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout is een #1 New York Times bestsellerauteur. Ze is bekend van haar new adult- en young adult-romans, en natuurlijk van de fantasyserie Lux. Met haar boeken won ze talloze prijzen en werd ze een internationale bestsellerauteur.

Haar droom om auteur te worden, begon in de algebra-les waar ze haar tijd besteedde aan het schrijven van korte verhalen. Dat veroorzaakte wat sombere cijfers voor wiskunde. Tegenwoordig is ze druk bezig met het schrijven van nieuwe titels en als ze daar niet mee bezig is, brengt ze haar tijd door met lezen, naar slechte zombiefilms kijken, doen alsof ze schrijft of rondhangen met haar man én dieren.

Audiofragmenten

Luister hier alvast een paar audiofragmenten van het luisterboek.

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4

De Origin-serie

Lees ook de andere boeken uit de Origin-serie!

The Darkest Star

The Burning Shadow

The Brightest Night

>