Blogtour: The Brightest Night

Daar is hij dan! Het derde deel van de Origin-serie, The Brightest Night, verschijnt op 3 november EIN-DE-LIJK! Het lange wachten wordt beloond, want het is een dikke pil, dus dat belooft heel wat fijne leesuurtjes. En als je uitgelezen bent, of als je toch stiekem nog even overtuigd moet worden ;), nemen onze bloggers jou mee met de avonturen van Evie en Luc.

The Brightest Night

Evie moet in The Brightest Night van Jennifer L. Armentrout leren accepteren dat haar leven nooit meer hetzelfde wordt. Een jaar geleden was Evie een heel normaal meisje met een heel normaal leven. Dat bleek een grote leugen nu ze eindelijk weet wie ze was en wat ze is. Evie weet dat ze haar krachten onder controle moet houden zodat ze niemand in gevaar brengt, ook Luc niet. Hij kent haar als de beste en zal alles doen om haar te beschermen: liegen, bedriegen én doden. Maar dan blijkt dat zelfs Luc niet alles weet...

Elk verhaal dat Armentrout schrijft voelt meteen als de vorige en je weet dat je weer een geweldig verhaal in je handen hebt.

- Banger Sisters

Het verhaal eindigde opeens met een enorme cliffhanger. Ik bleef echt met open mond achter. Van mij krijgt dit boek 4 sterren.

- Awesome Book Lover

De covers van deze Origin-serie zijn simpel, maar vrolijk en vrouwelijk. Deel 1 is roze, deel 2 is groen en deel 3, The Brightest Night is blauw

- The Spine Breakers

Wauw en nog eens wauw! Wat een verhaal en wat een einde en wat een cliffhanger!!

- Linda Linea Recta

In The Brightest Night gaat het om het verleden, het heden en alles wat daartussenin heeft plaats gevonden. Met liefdevolle gebeurtenissen, ontluikende krachten en een spetterend eind.

- My Winged Books

Wegens omstandigheden staat de recensie van Thrillers and more nog niet online.

- Thrillers and more

The Brightest Night zou het derde en laatste deel in de serie zijn, maar het boek eindigt met zo’ n cliffhanger dat ik nooit meer een boek van Armentrout zou gaan lezen als dit echt daadwerkelijk het einde zou zijn.

- Favoritez

Jennifer Armentrout weet je weer zo het verhaal in te trekken, dat het net lijkt of ze een deur voor je opent en je in de wereld van de Luxen, Origin, Hybride en mensen laat stappen.

- Bezeten boeken

Ik kon erg genieten van het feit dat personages uit de LUX-serie meer in beeld kwamen en we meer kwamen te weten over hoe hun levens op dit moment verlopen.

- Reviews & Roses

Deze serie is echt een aanrader. Mogelijk wel als alle boeken uitgegeven zijn, want de cliffhangers van Jennifer L. Armentrout zijn superintens, en zou je meteen het volgende deel verder willen lezen.

- Leesmee

Lees ook de eerste twee delen in de Origin-serie

>