Blogtour: Uit bloed en as

JLA fans opgelet! Op 7 september verschijnt de lang verwachtte Uit bloed en as. Dit is het eerste deel van de bloedstollende nieuwe Blood and Ash-serie van Armentrout. Armentrout won met dit boek de Goodreads Choice Award Best Romance 2020.

Uit bloed en as

Uit bloed en as van Jennifer L. Armentrout gaat over Poppy, die nooit zeggenschap heeft gehad over haar eigen leven. Als Maiden leeft ze alleen: ze wordt nooit aangeraakt, nooit naar haar omgekeken en nooit met haar gesproken. De hele toekomst van het rijk rust op haar schouders, want ze moet tijdens haar Ascension waardig worden bevonden door de goden. Hoe kan ze ooit aan die verwachtingen voldoen? Dan ontmoet ze Hawke, een bewaker die ervoor moet zorgen dat Poppy haar Ascenion zal volbrengen, én iemand die haar hoofd en hart totaal op hol brengt.

Dit was een wereld die ik verder wilde verkennen. Ik wilde op zoek naar antwoorden. 

- Zon en maan


Het verhaal kent spanning, mysterie, geheimen, avontuur, fantasy en romantiek. J.L.A. weet mij als lezer toch weer te verrassen met al deze elementen. 

 - Boekensteeg

Gedurende het hele verhaal blijft het spannend of Poppy geen slachtoffer gaat worden van het gevallen koninkrijk die de macht weer terug wil.

-  Eline books

Alles in Uit Bloed en As is perfect in proportie afgewogen waardoor je als lezer alleen maar méér wilt.  

- My Winged Books


Poppy is een heerlijk personage waarmee ik heel graag de reis door deze serie wilde gaan maken.

 - Lots of Booklove

De chemie en spanning tussen Poppy en Hawke is zo, zo zo GOED op papier gezet. 

- Favoritez

Poppy heeft echt een plekje in mijn hart! Gedurende het verhaal word je echt meegesleept in haar groei en dat is zo tof om te lezen.

-  So many books

Het boek gaf me soms een beetje een Game of Thrones vibes door wat er allemaal gebeurde en de setting/sfeer.  

-Serendipity Books

Dan Hawke. Vanaf het moment dat zijn naam valt en de woorden om zijn uiterlijk te beschrijven over het papier rollen, weet je genoeg: dit is dé bookish boyfriend die je aan je lijstje toe wil voegen.

- Books and Sparkles

De actie, dialogen en romantiek zijn perfect in balans, en Armentrout deinst ook niet terug voor een plotwending.

- Books, Beers and Beyond


>