Chaos als voorgerecht

Chaos als voorgerecht - cover
'Chaos als voorgerecht' is het eerste deel van de heerlijke Het bosrestaurant-serie van Marieke Douwes.
Een vreselijk ongeluk maakt een einde aan Marlous rustige leventje in Amsterdam. Het brengt haar naar de Utrechtse Heuvelrug, waar haar erfenis, bosrestaurant Oranjebloesem, op haar wacht. De voorwaarden lijken simpel: run het restaurant drie maanden en verkoop het daarna aan een goede partij. Het restaurant blijkt echter grote schulden te hebben en moet eerst winstgevend worden gemaakt. Gelukkig werkt het personeel aan alle kanten mee. Allemaal, op één na...
Chef-kok Donovan had het restaurant het liefst zelf overgenomen. Hij ziet Marlou dan ook als een indringster en concurrente. Maar ze zullen moeten samenwerken als ze het restaurant willen redden. Beiden komen voor keuzes te staan die hen confronteren met hun verleden – en elkaar.
Lees meer >
Over de auteur
14,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Luisterboek
Paperback Ebook
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789020559057
  • Pagina's: 224 pagina's
  • Duur: 06u 02m 59s
  • Lezer: Sandra Jonkman

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔
'Chaos als voorgerecht' is het eerste deel van de heerlijke Het bosrestaurant-serie van Marieke Douwes.
Een vreselijk ongeluk maakt een einde aan Marlous rustige leventje in Amsterdam. Het brengt haar naar de Utrechtse Heuvelrug, waar haar erfenis, bosrestaurant Oranjebloesem, op haar wacht. De voorwaarden lijken simpel: run het restaurant drie maanden en verkoop het daarna aan een goede partij. Het restaurant blijkt echter grote schulden te hebben en moet eerst winstgevend worden gemaakt. Gelukkig werkt het personeel aan alle kanten mee. Allemaal, op één na...
Chef-kok Donovan had het restaurant het liefst zelf overgenomen. Hij ziet Marlou dan ook als een indringster en concurrente. Maar ze zullen moeten samenwerken als ze het restaurant willen redden. Beiden komen voor keuzes te staan die hen confronteren met hun verleden – en elkaar.

Dit boek is onderdeel van Het bosrestaurant

>