Nieuwsbrief

Een zomer om van te dromen

Holly Martin

ISBN: 9789020548426
Uitgeverij: Z&K
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 336 pagina's
Verschijningsdatum: 30-08-2022
Taal: Nederlands
Genre:
Een bucketlist en een zomer vol avontuur. 'Een zomer om van te dromen' is een feelgood must-read van succesauteur Holly Martin.

'Een zomer om van te dromen' gaat over Eva, die niet veel buiten de deur komt en het liefst in haar eigen bubbel blijft. Haar moeder was precies het tegenovergestelde: een vrije vogel die avontuur en spanning zocht in alle hoeken van de wereld. Als haar moeder overlijdt, vindt Eva een bucketlist die haar moeder nooit heeft kunnen voltooien. Eva besluit uit haar comfortzone te stappen en haar moeders dromen te vervullen. Met hulp van de knappe gids Thor Anderson gaat ze de wereld ontdekken. En dat is niet de enige ontdekking die ze doet…

'Een zomer om van te dromen' van Holly Martin is een heerlijke feelgood over een vrouw die op reis op zoek gaat naar zichzelf. Eerder verschenen van Holly Martin ook de succesvolle Happiness- en De zussen van Jewel Island-series.

€ 17,50 Niet op voorraadReserveer jouw exemplaar bij Boekenwereld.com onze betrouwbare online verkooppartner. Reserveren »

Andere boeken van Holly Martin

>