Brightside Cove-serie

De eerste gasten in Brightside Cove

Brightside Cove #1

De Londense Nina heeft altijd gedroomd van een leven in de spotlight, maar helaas krijgt ze altijd de bij- en nooit de hoofdrol. Als haar personage in een bekende tv-serie overlijdt en Nina opeens toch in het nieuws komt met een reeks publieke blunders, slaat ze op de vlucht van de vasthoudende paparazzi. Ze vertrekt tijdelijk naar Devon om uit het zicht te blijven. Daar ontmoet ze een oude vriend die haar hulp wel kan gebruiken bij het starten van een eigen bedrijf. Brightside Cove bevalt Nina wel heel goed, maar kan ze haar acteerdroom zomaar vergeten?

De eerste gasten in Brightside Cove is het hartverwarmende eerste deel van Cathy Bramley’s feelgoodserie.

Het strandfeest in Brightside Cove

Brightside Cove #2

Actrice Nina is nog maar een paar weken in het kustdorpje Brightside Cove, maar ze voelt zich al helemaal thuis. Ze helpt haar vriend Theo met zijn zaak, maar dat gaat nog niet zo gemakkelijk. Ook haar oude leven in Londen trekt nog steeds aan haar als blijkt dat haar tijd in de tv-serie toch nog niet helemaal ten einde is… Kan Nina haar vriend helpen of betekent dat het einde van haar acteercarrière als ze besluit in Brightside Cove te blijven?

Het strandfeest in Brightside Cove is het tweede deel van de heerlijke Brightside Cove-serie van Cathy Bramley.

Onverwacht bezoek in Brightside Cove

Brightside Cove #3

Nina heeft eindelijk een kans op het leven en de liefde waar ze al zolang naar verlangt, maar ze moet ook nog een belangrijke keuze maken. Ze heeft helaas niet veel tijd om er over na te denken, want er komen steeds meer gasten naar Theo’s mooie vakantiehuisjes. Dan staat er plotseling onverwacht bezoek voor de deur…

Onverwacht bezoek in Brightside Cove is het verrassende derde deel van de Brightside Cove-serie van Cathy Bramley.

De première in Brightside Cove

Brightside Cove #4

Nina’s tijd in Brightside Cove is bijna voorbij. Haar vriend Theo heeft door haar komst weer zijn geluk teruggevonden en zijn vakantiehuisjes zitten vol met gasten. Nu Nina eindelijk een hoofdrol te pakken heeft in een nieuwe Schotse tv-serie, zal ze binnenkort afscheid moeten nemen van het dorpje. Maar is ze daar wel klaar voor? Als een oude bekende voor problemen zorgt en de knappe Jude steeds meer gevoelens aanwakkert bij Nina, wordt haar geplande vertrek steeds lastiger…

De première in Brightside Cove van Cathy Bramley is het slot van de heerlijke feelgoodserie over Nina en het prachtige dorpje Brightside Cove.

>