Colleen Hoover

Colleen Hoover is de #1 New York Times bestseller van meer dan twintig boeken. Ze schrijft zowel romans voor volwassenen en jong volwassenen als psychologische thrillers. Bekende titels zijn De Waarheid, It ends with us en Reminders of him. 

In 2015 heeft Hoover met haar familie de organisatie Bookworm Box opgericht, een boekwinkel en boekabonnementen die meer dan een miljoen heeft gedoneerd aan verschillende goede doelen. Ze woont samen met haar man en drie kinderen in Texas. Voor meer informatie kun je terecht op haar website colleenhoover.com.

Haar boeken worden steeds populairder, mis ze niet en bestel nu!

Boeken van Colleen Hoover


'It ends with us' van Colleen Hoover vertelt het aangrijpende verhaal van Lily, die verliefd wordt op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het eropaan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden. Colleen Hoover schreef met 'It ends with us' een persoonlijk emotioneel verhaal met universele zeggingskracht. 


Reminders of him

Na vijf jaar in de gevangenis vanwege een tragische fout keert Kenna terug naar de plek waar het misging. Ze wil een rol spelen in het leven van haar inmiddels vierjarige dochter, maar iedereen lijkt vastberaden om Kenna bij haar weg te houden. De enige link met haar verleden is Ledger Ward. De twee krijgen een band, maar als iemand daar ooit achter zou komen, zouden ze het vertrouwen van hun vrienden en familie op het spel zetten. Hoe meer hun relatie zich ontwikkelt, hoe groter het risico wordt. 'Reminders of him' is een hartverscheurend, maar hoopvol verhaal van Colleen Hoover, de bestsellerauteur van 'It ends with us'.

mijn belofte aan jou


'Mijn belofte aan jou' van bestsellerauteur Colleen Hoover gaat over Quinn en Graham, die elkaar ontmoeten wanneer ze ontdekken dat hun partners een affaire met elkaar hebben. Zes maanden later krijgen ze zelf een relatie. Dan gaat deze roman fast-forward naar zes jaar later: de relatie van Quinn en Graham kent ook hobbels. Hoe perfect hun liefde ook is, het zijn allebei mensen, en mensen zijn niet perfect. Hun belofte aan elkaar komt onder druk te staan. Maar van breken is geen sprake, als het aan Graham ligt. Colleen Hoover schreef met 'Mijn belofte aan jou' een roman die ontroert en aan het denken zet.

Ik heb een hoop mensen ontmoet in mijn leven, Merit. Maar jij bent misschien wel de raarste van allemaal.

Sloan heeft een relatie met drugscrimineel Asa en voelt zich meer bezit dan mens. Dan ontmoet ze Carter en word haar al heftige leven nog gecompliceerder.

'De waarheid' is een angstaanjagend goede en verslavende thriller van bestsellerauteur Colleen Hoover.

‘Spijt van jou’ is de aangrijpende moederdochterroman van multitalent en topauteur Colleen Hoover.

Deze pageturner kan nachtrust kosten... 'Layla' van bestsellerauteur Colleen Hoover is een psychologische thriller met een bizarre twist.

'Onvoorwaardelijk' van topauteur Colleen Hoover is het meeslepende verhaal van Tate en Miles. Een mustread voor de Hoover-fans en de New Adult-lezers!

Bijzonder liefdesverhaal waarin de hoofdpersonen Fallon en Ben elkaar ieder jaar treffen. New Adult-verhaal vol inlijstwaardige quotes.

 Hoofdpersoon Auburn heeft een extra baantje nodig en solliciteert bij kunstenaar Owen Gentry. Dan blijkt hij grote geheimen te hebben.

Dit liefdesverhaal is geschreven vanuit het mannelijk perspectief van Warren. Hij is zo’n type waar we niet op wil vallen, maar het gebeurt tóch. 

Heerlijk boek voor wie houdt van Amerikaanse setting, knetterende vonken en een achtergrond van songteksten en muziek.

'Misschien nu' van Colleen Hoover is het indrukwekkende verhaal van fanfavoriet Maggie uit de Misschien-serie.

Sky, de hoofdpersoon in Sterrenhemel, weet een paar dingen heel zeker. Totdat ze Dean Holder ontmoet.

Sterrenregen van Colleen Hoover: Holders kant van het zinderende verhaal.


>