De kleur van Colorado – Rebecca Yarros

Wil jij ook een toffe boekenlegger en book plate? Klik op de afbeelding om erachter te komen wat je daarvoor moet doen!

De kleur van Colorado

De kleur van Colorado van Rebecca Yarros is een uniek verhaal over verlies en rouw, over leegte en liefde.

Camden Daniels, de hoofdpersoon in De kleur van Colorado van Rebecca Yarros, zou zijn verleden het liefst achter zich laten. Zes jaar geleden keerde hij terug van het slagveld zonder zijn jongere broer. Niemand in zijn thuisstad Alba in de Amerikaanse staat Colorado kon hem dat vergeven, vooral zijn vader niet. Dus vertrok Camden – voorgoed. Of dat dacht hij tenminste. Want als zijn vader begint te dementeren, heeft hij geen keus. Hij gaat terug naar huis. Terug naar het verraad, terug naar de pijn én terug naar Willow, de vrouw die hij nooit heeft kunnen vergeten.

De kleur van Colorado is een aangrijpend verhaal over oorlog, alzheimer, maar boven alles liefde. Rebecca Yarros schreef eerder de succesvolle Flight & Glory- en Renegades-series, en de standalone De laatste brief.

“Ongelofelijk hoe Rebecca Yarros je hart breekt, met je emoties en gevoelens speelt en je compleet verscheurd achterlaat.”

- Favoritez.nl

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus en een liefhebber van alles wat met koffie en chocolade te maken heeft. Ze is afgestudeerd aan Troy University, waar ze geschiedenis en Engels studeerde, maar ze houdt nog steeds hoop op een acceptatie brief van Zweinstein.

Haar populaire serie Fight & Glory is een indrukwekkende en romantische serie over liefde in het leger. En daar weet ze als militaire vrouw alles vanaf. Naast deze fantastische serie bracht ze ook nog een aantal andere boeken uit en schreef ze de Renegades-serie over stuntteam The Renegades.

Uitgeverij Zomer & Keuning vertaalde zowel haar Fight & Glory-serie als The Renegades en bracht in 2019 ook de aangrijpende feelgoodroman De laatste brief uit. In juni 2020 komt het nieuwste boek, De kleur van Colorado, van Rebecca Yarros uit bij Z&K.

Audiofragmenten

Luister hier alvast een paar audiofragmenten van het luisterboek.

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 3

Hoofdstuk 4

>