Het dorpje Happiness

Het dorpje Happiness

Happiness #1

Willow, de hoofdpersoon in Het dorpje Happiness van Holly Martin, heeft behoefte aan een nieuwe start. Haar relatie is net voorbij en iedereen in het dorpje waar ze woont, heeft er een mening over. Als Willow een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijkt te mooi om waar te zijn: het dorpje is lang niet zo lieflijk als op de foto’s en de meeste pittoreske pandjes bevinden zich in erbarmelijke staat. Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Het dorpje Happiness van Holly Martin is het eerste deel van een heerlijke feelgoodserie over vriendinnen Willow en Ruby. Perfect voor de fans van Nicola May en Jenny Colgan.

Het dorpje Happiness verschijnt op 13 oktober 2020

Holly Martin

Holly Martin studeerde media aan de universiteit en werkte daarna bij een bank, als receptionist bij een hotel, als lerares op de universiteit én ze gaf geschiedenisworkshops verkleed als Viking. Inmiddels is ze daar allemaal mee gestopt en doet ze fulltime waar ze het meeste van houdt: schrijven. De afgelopen 8 jaar heeft ze dan ook een hele stapel met heerlijke romantische en grappige boeken geschreven.

Van Het dorpje Happiness en Het geschenk van Happiness werden in het Engels meer dan 75.000 exemplaren verkocht! De Nederlandse vertaling van deze heerlijke Britse feelgood verschijnt in oktober en november 2020 bij Uitgeverij Zomer & Keuning.

Ga jij mee naar het dorpje Happiness?

Volg onze bloggers tijdens de Het dorpje Happiness blogtour!

Volg onze bloggers tijdens hun staycation in het dorpje Happiness

De Happiness-serie

Lees ook de andere boeken uit de Happiness-serie!

Het dorpje Happiness

Het geschenk van Happiness

>