Het geschenk van Happiness

Het geschenk van Happiness

Happiness #2

Tijdens de feestdagen gaat Ruby op visite bij haar vriendin Willow in het dorpje Happiness. Kerst is altijd de favoriete tijd van het jaar, dus als Ruby de kans krijgt om daar een winkeltje te runnen dat het hele jaar kerstspullen verkoopt, hoeft ze niet lang na te denken. Ze valt al snel voor Happiness en de inwoners, en ze wordt niet alleen verliefd op het dorpje...

Het geschenk van Happiness is het hartverwarmende tweede deel van de Happiness-serie van Holly Martin.

Het dorpje Happiness verschijnt op 17 november 2020

Nog even aftellen tot Het geschenk van Happiness verschijnt

95
Dagen
14
Uren
31
Minuten
23
Seconden

Holly Martin

Holly Martin studeerde media aan de universiteit en werkte daarna bij een bank, als receptionist bij een hotel, als lerares op de universiteit én ze gaf geschiedenisworkshops verkleed als Viking. Inmiddels is ze daar allemaal mee gestopt en doet ze fulltime waar ze het meeste van houdt: schrijven. De afgelopen 8 jaar heeft ze dan ook een hele stapel met heerlijke romantische en grappige boeken geschreven.

Van Het dorpje Happiness en Het geschenk van Happiness werden in het Engels meer dan 75.000 exemplaren verkocht! De Nederlandse vertaling van deze heerlijke Britse feelgood verschijnt in oktober en november 2020 bij Uitgeverij Zomer & Keuning.

Ga jij mee naar het dorpje Happiness?

Volg onze bloggers tijdens de Het geschenk van Happiness voorleestour en blogtour!

Volg onze bloggers tijdens hun staycation in het dorpje Happiness

De Happiness-serie

Lees ook de andere boeken uit de Happiness-serie!

Het dorpje Happiness

Het geschenk van Happiness

>