‘It starts with us’ van Colleen Hoover

Het langverwachte vervolg op It ends with us!

It starts with us van bestsellerauteur Colleen Hoover is het vervolg op haar TikTok-hit It ends with us, het aangrijpende liefdesverhaal van Lily en Atlas.

Voor het verhaal van TikTok-hit It ends with us begon het allemaal met Atlas, de eerste liefde van Lily waarvan ze dacht dat ze hem nooit meer zou zien, maar die toen plotseling weer voor haar stond. Het eerste deel werd een gigantisch succes, mede door de massale reacties van fans op TikTok. Colleen Hoover geeft de fans nu het aangrijpende verhaal van fan-favorite Atlas. Een must-read voor alle Hoover- en It ends with us-fans!

De TikTok-hit van Colleen Hoover

It ends with us van Colleen Hoover vertelt het aangrijpende verhaal van Lily, die verliefd wordt op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het eropaan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden. Colleen Hoover schreef met It ends with us een persoonlijk emotioneel verhaal met universele zeggingskracht.

Colleen Hoover

Colleen Hoover is de #1 New York Times bestsellerauteur van onder meer It ends with us, Misschien ooit, Onvoorwaardelijk en Sterrenhemel. Hoover heeft een lyrische schrijfstijl, maar leest razend vlot weg. Ze houdt zich aan de wetten van de New Adult, maar geeft er wel haar eigen draai aan – Hoover kopieert niemand, zelfs zichzelf niet. Niet voor niets is ze de populairste New Adult-auteur van het moment in Nederland en ver daarbuiten, en wordt ze wereldwijd gelezen.

>