Lekker thuis ‘Stapstenen’ lezen

Nu iedereen thuis zit, alle evenementen zijn afgelast en de scholen, kantoren en horeca dicht is, zullen we met z'n allen iets anders moeten verzinnen om onze dagen mee te vullen. De meeste mensen zitten thuis en weten niet zo goed hoe ze hun dagen moeten vullen. Wij van Uitgeverij Zomer & Keuning vermaken ons nu de hele dag met boeken. Nog liever doen wij dat natuurlijk sámen met u. Want thuis valt er ook zoveel te beleven, gewoon vanuit uw luie stoel! En daarom delen wij hier elke vrijdag een hoofdstuk uit Stapstenen van Margreet Maljers. Veel leesplezier!

Stapstenen

Stapstenen, een familieroman van Margreet Maljers, gaat over Victorien, moeder van twee en getrouwd met Bob. Bob vertelt op zijn sterfbed dat hij een kind heeft gekregen met een ander. Deze vrouw, de twintigjarige Claudia, is naar Amerika vertrokken. Het kindje is nu bij Claudia's tante, maar als die voor een operatie naar het ziekenhuis moet, ontfermt Victorien zich erover. De bemoeienis van haar schoonfamilie met haar leven en gezin doet haar besluiten de stad Amsterdam te verruilen voor het oosten van het land.

Stapstenen is een indrukwekkende roman, met veel inlevingsvermogen geschreven door Margreet Maljers.

Heeft u genoten van Stapstenen van Margreet Maljers? Zou u dan een recensie willen achterlaten op Hebban, Goodreads, Boekenwereld of Bol.com?

Wilt u weten hoe het verhaal van Victorien verdergaat?

Lees dan vanaf 16 juni Wat zei ik... van Margreet Maljers

Dat Victorien Amsterdam achter zich laat in Wat zei ik... van Margreet Maljers, het vervolg op de roman Stapstenen, neemt haar vader haar bijzonder kwalijk. Hij stelt alles in het werk om weer een grote rol te krijgen in het leven van zijn dochter en kleinkinderen. Victorien moet hier weinig van weten en doet haar best om haar leven weer op te bouwen. Een van de mensen die haar bijstaan in de strijd om vrijheid voor haar kinderen, is Paul. Hij en Victorien zijn meer dan bevriend met elkaar, maar Victorien heeft te maken met veel wantrouwen. Als haar nu overleden man zonder dat zij het wist een verhouding had met Claudia, hoe kan ze dan een andere man blindelings vertrouwen? Als dan ook nog Claudia opduikt, wordt het haar allemaal echt wat te veel.

Wat zei ik... van Margreet Maljers is een roman vol herkenbare momenten en gevoelens.

Verschijnt op 16 juni

>