Auteursbrief ‘Rijk van vlees en vuur’ van Jennifer L. Armentrout

26-03-2022


Speciaal voor de lezers van Rijk van vlees en vuur, heeft auteur Jennifer L. Armentrout een brief geschreven! Deze brief hebben wij mooi in stijl van het boek opgemaakt en kan je hier lezen!

Wij zijn enorm enthousiast over Rijk van vlees en vuur en hopen dat met deze brief jij ook zo enthousiast over het boek zult zijn!

Download hieronder de brief van Jennifer L. Armentrout.

Voor nu wensen we je veel leesplezier met de brief en natuurlijk met Rijk van vlees en vuur. Rijk van vlees en vuur

Jennifer L. Armentrout
Rijk van vlees en vuur van Jennifer L. Armentrout is het tweede deel van Blood & Ash, haar beste fantasysaga tot nu toe! Nu in een exclusieve limited edition!


Alles wat Poppy ooit voor waar heeft aangenomen, blijkt een leugen – zelfs de man van wie ze hield. Er is een oorlog op komst en Poppy zit er middenin. De koning wil haar gebruiken om een boodschap over te brengen, de afvalligen willen haar dood, de wulven worden onvoorspelbaarder en haar krachten nemen alleen maar toe, waardoor de Atlantiërs bang voor haar worden. Er staat meer op het spel dan ooit tevoren...

Rijk van vlees en vuur van Jennifer L. Armentrout is het tweede deel van de prijswinnende Blood & Ash-serie, vol actie, romance en world-building. Dit tweede deel is het directe vervolg op Uit bloed en as.


>